Tobias Amundsen (fra venstre), Nicolai Amundsen og Frederic Kristoffersen fra Pancom og Gisle Bjørnstad og Thomas Støkken fra Løvenskiold Handel. Foto: Norsk Modul

Løvenskiold Handel går sammen med Pancom

Løvenskiold Handel inngår samarbeid med Pancom og kjøper seg inn i Pancom-eide Norsk Modul.

Det kommer frem i en pressemelding fra Løvenskiold Handel fredag.

En betydelig vekst i oppdragsmengden gjorde at Norsk Modul nylig fikk ny produksjonshall på 1.500 kvadratmeter. Foto: Norsk Modul

I løpet av to år har Pancom-eide Norsk Modul etablert seg som produsent av elementer til husproduksjon. Løvenskiold Handel kjøper seg inn med 40 prosent, heter det i pressemeldingen.

Løvenskiold Handel har fra før flere etablerte leverandører av elementer og precut. I fjor dannet de et felles produksjonsselskap for elementer, I3 Element AS, på Ryfoss i Valdres sammen med Tveitabru AS.

Totalleverandør

– Maxbo Proff satser nå stort på både hytter, garasjer og anneks. Vi skal være en totalleverandør, og ser en stor verdi i å også investere i selve produksjonen, sier Thomas Støkken, administrerende direktør i Løvenskiold Handel.

Pancom ble stiftet i 2014 for å samle private aksjeposter, eiendommer og verdier til Frederic Kristoffersen og Tobias Amundsen, som i dag eier konsernet 50/50. Siden 2014 har Pancom utviklet seg raskt, har i dag rundt 120 ansatte, og omsetter for om lag 400 millioner per år. Selskapet har en portefølje på over 30 eiendomsselskaper, 13 selskaper med utførende virksomheter, og flere holdingselskaper.

Strategisk riktig

– Pancom ønsker å posisjonere seg i markedet sammen med sterk partner. Målet nå er økt profesjonalitet rundt industrialisert byggeprosesser for våre prosjekter, sier Frederic Kristoffersen og Tobias Amundsen i Pancom.

– Vi har allerede samarbeidet med Løvenskiold Handel i rundt et år, og har et svært godt inntrykk av dem som selskap. Vi har svært gode erfaringer fra samarbeidet, som igjen har skapt en god relasjon mellom selskapene, fortsetter de i pressemeldingen.

– Vi ser på Pancom og Norsk modul som strategisk riktige samarbeidspartnere. Det er solide selskap med dyktige drivere. Vi har høstet god erfaring gjennom samarbeidet det siste året, sier Thomas Støkken i Løvenskiold Handel.

Avtalen om delt eierskap ble signert fredag 22. mars.