Konsernsjef Carl Otto Løvenskiold fikk god hjelp fra Maxbo-sjef Thomas Støkken og varehussjef Line Killingstad da han reåpnet Maxbo Vækerø ved å sage over en Maxbo-blå stender. Foto: Torkel Vik

Løvenskiold gjenåpnet Maxbo Vækerø

Tidligere denne måneden ble Maxbo Vækerø gjenåpnet i ny profil. – Maxbo Vækerø er helt spesielt for oss. Dette er flaggskipet og det er her vi hører hjemme, sa Carl Otto Løvenskiold.

Varehuset på Vækerø har røtter tilbake til 1649 og ble først Maxbo i 1995. I 2008 ble varehuset bygget om etter tegninger fra arkitekt Nils Torp, for å fremstå mykere og mer moderne i formen. Denne måneden ble det omprofilert med Maxbos nye logo og skilting.

– Enda mer fantastisk
– Et varehus som alltid har vært fantastisk har blitt enda mer fantastisk, sa en tydelig stolt konsernsjef i Løvenskiold Vækerø.
– Vækerø var det første varehuset vi åpnet. Opprinnelig var det bygget som et sentrallager for Løvenskiold i sin tid. Nå synes jeg det fremstår som verdens fineste varehus, sa Løvenskiold, som tror dette er stedet i verden hvor det er solgt og håndtert trelast lengst.
Han har sett et Vækerø i stadig utvikling, og han har ingen planer om å slutte med stadig forbedringer.
– Det er helt fabelaktig å se så fornøyde kunder og stolte medarbeidere. Det er utrolig mange som har stått på for å få til denne relanseringen, og mange som må takkes. Spesielt varehussjef Line. Som vi nå sier i Maxbo, det er veldig «godt gjort». Nå gleder vi oss til å ta godt vare på kundene i tiden som kommer, sa Løvenskiold.

Styrke faghandelen
Med hjelp fra Maxbo-sjefen Thomas Støkken og varehussjef Line Killingstad kunne Carl Otto Løvenskiold markere gjenåpningen ved å sage over en Maxbo-blå stender. Maxbo Vækerø er det 49. varehuset som omprofileres i år. I løpet av 2019 vil alle 64 Maxbos varehus fremstå i ny profil.
– Kundene vil nok i første omgang se de ytre forandringene, men det er de indre forandringene vi håper vil gjøre den største forskjellen, sier Thomas Støkken, Maxbo-sjef og administrerende direktør i Løvenskiold Handel.