Øyvind Svare Lorentzen i Ferd Eiendom. Foto: Ferd Eiendom
Øyvind Svare Lorentzen i Ferd Eiendom. Foto: Ferd Eiendom

Lorentzen ny direktør for Marienlyst i Ferd Eiendom

Øyvind Svare Lorentzen blir ny direktør for Marienlyst, som nå blir eget forretningsområde i Ferd Eiendom.

– Marienlyst er et svært viktig byutviklingsprosjekt for Ferd Eiendom og for Ferd. Nå går Marienlyst inn i en ny fase der det skal jobbes ut et forslag til reguleringsplan, skriver selskapet i en pressemelding.

Lorentzen har en master i bygg- og miljøteknikk fra NTNU. Han har tidligere jobbet i Skanska og AF Eiendom og har vært prosjektansvarlig i Ferd Eiendom siden september 2021.

– Jeg har vært med i Marienlystprosjektet siden jeg begynte i Ferd Eiendom og gleder meg til å videreføre det svært grundige og kompetente arbeidet som er gjort. Vi har et sterkt team som dekker alle de fagområder et slikt prosjekt må ha for å lykkes. Jeg skal gjøre mitt for at Marienlyst skal leve opp til visjonen om at stedet skal bli et levende, urbant og grønt område for de som opplever, bor og jobber der, sier Lorentzen i meldingen.

– Det veldig hyggelig å kunne løfte frem en av våre egne til rollen som direktør for Marienlyst, og det er svært gledelig at Øyvind har takket ja til denne krevende oppgaven. Marienlystprosjektet er godt rigget for oppgavene fremover og vi har stor tro på at Øyvind vil lede teamet på en svært god måte videre, sier administrerende direktør Camilla Krogh i Ferd Eiendom.