Logistikkrådgiver Energi og Industri

Sweco former fremtidens samfunn

Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist20.11.2019

Er du en målbevisst logistikkrådgiver?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Sweco har industri-avdelinger i Oslo, Mandal og Bergen. Her vil du møte flere dyktige og engasjerte kolleger som løser utfordrende oppgaver knyttet til produksjon og lager innen mange industribransjer. Du blir en verdifull ressurs for å øke kapasiteten vår i prosjekter der du får planlegge og drive delprosesser i utviklingsprosjekter og forbedringsprosjekter. Du får rik anledning til å bruke din kunnskap og erfaring i prosesser som tar deg frem til riktige og bærekraftige løsningene for våre kunder.

Hos oss vil du utvikle deg. Du kan være trygg på at din personlige og faglige utvikling blir høyt prioritert. Hos oss vil du på sikt få mulighet til å lede egne prosjekter. Derfor er det viktig at du viser initiativ og ansvarlighet og er god på samarbeid. Du må også være analytisk, god på salg, og evner å fokusere på bunnlinjen. Du vil ha base i Oslo, og må regne med å være på reisefot opptil 50 dager i året.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

  • Du utfører kapasitetsstudier og lageranalyser og utarbeider annet underlagsmateriale for dimensjonering av produksjon- og lagerfunksjoner.
  • Du vil være med å lede inkluderende prosesser sammen med kunden for å sikre de riktige løsningene.
  • Du planlegger og driver delprosesser i industriprosjekter.
  • Du følger opp kunder og jobber aktivt for å knytte nye kundeforhold og gjøre gode forretninger.

Dette kan du

  • Du har en master eller bachelor, innenfor tekniske/økonomiske/logistikk-fag.
  • Du har minimum to års relevant arbeidserfaring, gjerne innenfor prosjekt eller drift.

Kontaktpersoner:

Arne Bratli

+47 905 71 630

arne.bratli@sweco.no

Gina Plahte Helsing

+47 415 10 670

gina.helsing@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: