Merete Kolstad Løberg

Løberg ny administrerende direktør i Selvaag Prosjekt

Merete Kolstad Løberg blir ny administrerende direktør i Selvaag Prosjekt AS.

Selvaag Prosjekt er et heleid entreprenørselskap i Selvaag Gruppen AS.

- Selskapet er i vekst og har en klar visjon om å være en ledende totalentreprenør innen fornyelse av boliger som er et marked med betydelig potensiale. Vår nåværende leder som har vært med siden oppstart av selskapet, nærmer seg pensjonsalder. Etter en grundig rekrutteringsjobb har vi funnet den kandidaten vi ønsker oss. Merete Kolstad Løberg har solid bakgrunn med erfaring som leder og i funksjoner knyttet til marked og entreprenørvirksomhet. Hun kan være med å ta selskapet videre til et nytt nivå sammen med mange dyktige medarbeidere, sier styreleder Steinar Mejlænder-Larsen.

Løberg kommer fra stillingen som salgs- og markedsdirektør i Veidekke Eiendom AS siden 2015. I perioden 2008-2015 jobbet hun som Markedssjef i JM Norge region Oslo og tidligere som prosjektleder i blant annet Obos Nye Hjem.

- Dette er en stilling jeg er veldig motivert for. Selskapet har en spennende posisjon i markedet og langsiktige eiere med vilje til å satse videre. Jeg ser frem til å lede selskapet mot nye milepæler, sier Merete Kolstad Løberg

Selvaag Prosjekt har i dag 26 ansatte og omsetter for nær 300 millioner kroner. Selskapet tilbyr tilstandsvurderinger, ombygging, rehabilitering og fornyelser som øker verdiene på boligene. Kundene er primært borettslag og sameier i Oslo-regionen.

Løberg tiltrer stillingen i mars 2019. Nåværende administrerende direktør, Ivar Solvang, går over i en nyopprettet stilling som Markedsdirektør.