Illustrasjonsfoto.

LNS søker ny toppsjef

LNS-konsernet søker nå etter ny leder for entreprenørselskapet Leonhard Nilsen & Sønner.

Leonhard Nilsen & Sønner AS (LNS) har de siste årene blitt ledet av Bjørn Kielland, som fra sommeren av blir pensjonist.

Ifølge stillingsannonsen søker LNS-konsernet etter en strategisk, samlende og resultatfokusert administrerende direktør, med høy gjennomføringsevne. I annonsen kan LNS tilby den kommende entreprenørsjefen en fri rolle i et uhøytidelig, direkte og godt arbeidsmiljø.

– Vi ser etter en leder som kan løfte bedriften videre, og som har masse å tilføre oss. Jeg tror vi er både en spennende og litt unik bedrift, og rette person vil få gode muligheter til å utvikle selskapet videre, sier konsernsjef Frode Nilsen til Byggeindustrien.

– Hva legger du i å utvikle bedriften videre?

– Det kan både være å ta oss inn på nye områder og at vi blir mer spisset på det vi allerede holder på med. Det er mange muligheter og vi er åpne for det meste, fastslår Nilsen.

LNS-sjefen ser gjerne at det er en kvinne som tar over sjefsstolen for entreprenørvirksomheten.

– Ja, den rette dama er hjertelig velkommen hos oss, sier han.

– Kan den nye entreprenørsjefen befinne seg internt?

– Ja, jeg utelukker ikke det, men først og fremst ønsker vi litt nytt blod inn i systemet, svarer Nilsen.

Leonhard Nilsen & Sønner beskriver seg selv som Nord-Norges største anleggsentreprenør. Entreprenøren er ett av 13 selskaper i LNS-konsernet, som samlet omsetter for rundt to milliarder i året.  LNS har sin spisskompetanse på tunnel- og bergromprosjekter og har rundt 340 ansatte.