Ny og gammel æra – den første og den nyeste leggemaskinen til selskapet.Anleggsleder for Lintho Steinmiljø, Tomasz Jablonski og ansatt Miroslaw ChojnackiParkeringsgarasjen er i ferd med å klargjøres for steinlegging

Lintho Steinmiljø har lagt 2,5 millioner kvm belegningsstein

Lintho Steinmiljø AS når en stor milepæl når de nå runder 2,5 millioner kvadratmeter med belegningsstein, og markeringen skjer ved prosjektet Sulland Bil i Tromsø.

- Vi satser for tiden betydelig på å utvikle belegningssteinsmarkedet i nord, og dette prosjektet er det første av flere vi skal utføre i denne landsdelen i inneværende sesong. Spesielt hyggelig er det at oppdraget utføres for Consto, den største kunden vår de seneste årene, sier Stina Lintho Lippestad i Lintho Steinmiljø.

Ved Sulland Bil skal de legge belegningsstein i parkeringskjeller, de skal sette kantstein og smågatestein, samt legge heller i stort format, alt ved maskinell utførelse.

- Belegningsstein og heller leveres av Aaltvedt Stein og granitten av Heimdal Granitt og Betong, alt koordinert og distribuert gjennom den lokale aktøren Steinsentre i Tromsø, heter det i en melding fra selskapet.

Mandag ble milepælen markert med kake sammen med alle som er engasjert ved prosjektet.

2,5 millioner m2 med belegningsstein tilsvarer:

- 66 250 000 enkeltstein, som lagt etter hverandre tilsvarer en distanse tur-retur Oslo – Kirkenes fem ganger.

- 13.900 semitrailere med stein, fyller 250 km med veistrekning når de står tett i tett.