Foto: Lilleseth Kjetting.

Lilleseth Kjetting skal levere Tellefsdal kjettinger

Nordic Traction, som produserer Tellefsdal Kjetting til det norske markedet, overfører nå hele sin produktportefølje til Lilleseth Kjetting.

Lilleseth Kjetting har samarbeidet med Nordic Traction Group siden 80-tallet, og vil fra juli 2020 føre samtlige modeller på det norske markedet for produsenten, skriver Lilleseth Kjetting i en pressemelding.

– At vi nå samler våre varemerker hos Lilleseth Kjettinger en optimal løsning for alle. Lilleseth Kjettings forhandlere kan nå tilby kjettingløsninger fra et bredt sortiment til sine kunder. Samtidig får Lilleseth Kjetting og Nordic Traction en effektiv vareflyt som skal komme sluttkunde til gode gjennom raske og kostnadseffektive leveranser, sier salgssjef Kjell-Åke Larsson i Nordic Traction.

Han trekker spesielt frem Tellefsdal modellene Quatro T70/T90, NorTractor og Multigrip som populære modeller for det norske markedet, som Lilleseth nå vil føre videre hos sine forhandlere.

Ifølge daglig leder Knut Lilleseth i Lilleseth Kjetting, er det mer viktig enn noensinne å sikre bred kompetanse og faglig utvikling. Derfor ønsker Lilleseth å utvide produktspekteret videre, står det i pressemeldingen.

Ifølge Lilleseth Kjetting har selskapet mer enn 70 års erfaring med produksjon og utvikling av hjulgående kjetting-modeller i samarbeid med sine forhandlere. Lilleseth Kjetting beskriver seg nå som markedets ledende leverandør på hjulgående kjettinger.

– Hardt arbeid, god teft og vilje til omstilling, er oppskriften bedriften har fulgt for å komme dit den er i dag, understreker Knut Lilleseth.