Leverer maskinstyring som er fullintegrert mot AMV

Norsecraft Geo AS leverer nå maskinstyring som er fullintegrert mot AMV sine boretårn.

- Topcon R73 bruker alle AMV sine sensorer og verdier og kan dra nytte av alle AMV sine funksjoner. Norsecraft Geo AS har vært pådriver for at Topcon skal integrere sin maskinstyring mot borerigger og gravemaskiner med tårn, g NCG kan nå stolt overrekke et ferdig system til sin pilotkunde Hitra Anleggservice AS, heter det i en pressemelding.

- Tett dialog med bruker og maskinprodusent har vært avgjørende for å få det gode resultatet vi nå har fått. Våre brukere i Norge ligger kanskje aller lengst fram i verden, når det gjelder å utnytte systemene til fulle, og krever maksimalt av oss tilbake, sier NCG sin produktsjef, Odd Gunnar Morfjord.

Selger for Norsecraft Geo AS, Øyvind Hoel Fossen, er veldig fornøyd med å kunne levere det første GPS-systemet i sitt slag.

Sverre Brikland hos AMV forteller i pressemeldingen at det har vært en grei prosess for dem å få deres styresystem til å snakke direkte med Topcon sin maskinstyring, og at alle funksjoner på tårnet nå er integrert med kundens maskinstyring.