Foto: Bulk Industrial Real Estate

Foto: Bulk Industrial Real Estate

Leman nær dobler arealet hos Bulk i Vestby

Leman flyttet i 2018 inn som første leietaker i Bulk Flexipark i Vestby. Etter flere mindre utvidelser har Leman nå signert en kontrakt som utvider avtalen med nær 17.000 kvadratmeter, som gir transport- og logistikkaktøren et totalt areal på 36.900 kvadratmeter.

Egil Wilhelms overlot i fjor sjefsstolen i Leman til Christer Busse for å sette søkelys på Vestby-terminalen som logistikk og lagersjef.

- Bulks moduler og design har truffet svært godt innenfor 3PL-markedet, og sammen har vi funnet løsninger som gir en høy utnyttelsesgrad av bygget, noe som er svært viktig for oss. Nå er vi klare for å vokse videre, og vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid, sier Christer Busse i Leman i en pressemelding.

Dag Klem, VP Sales & Operations i Bulk Industrial Real Estate, takker for tilliten.

- Leman har helt siden starten av prosjektet vært en viktig ankerkunde for oss, rett og slett en bunnsolid leietaker. Vestby er en veldig attraktiv lokasjon for mange logistikkaktører, nærhet til E6, Moss Havn og Oslo. Det at Leman nå nesten dobler sitt areal bare bekrefter at det er riktig lokasjon, sier Dag Klem.