Illustrasjon: Veidekke Eiendom/OBOS.

Leilighetene revet vekk da OBOS og Veidekke la ut Middelthunet

42 av 46 leiligheter ble revet vekk i løpet av 90 minutter, da Veidekke Eiendom og OBOS åpnet for første salgstrinn av Middelthunet på Majorstuen i Oslo.

– Vi har aldri sett en liknende interesse for et boligprosjekt i Oslo. Flere hundre mennesker møtte opp til salgsstarten i Colosseum kino i går kveld, og over 90 prosent av leilighetene i første salgstrinn ble solgt i løpet av halvannen time, sier daglig leder Herman Engesgaar i M17 Utvikling AS, i en pressemelding.

– Salgsstarten i går kveld var helt fantastisk og bekrefter at vi har truffet blink hos målgruppen, sier Arne Baumann, konserndirektør boligutvikling i OBOS og styreleder i M17 Utvikling AS.

329 nye boliger
Middelthunet er et boligprosjekt som bygges midt på Majorstuen, med Frognerparken som nærmeste nabo. Totalt er det 329 boliger som skal selges, og torsdag kveld ble de første 46 leilighetene lagt ut for salg.
Første salgstrinn består av treromsleiligheter og større. Allerede 7. februar åpner OBOS og Veidekke Eiendom for andre salgstrinn på Middelthunet. Da er det toromsleilighetene som legges ut for salg, står det i meldingen.

– Over 200 boligkjøpere har allerede meldt sin ankomst til dette salgsmøtet, og flere kommer inn for hver dag som går, sier Engesgaar.

Historisk høy interesse
Middelthunet skal bygges på eiendommen til det gamle Nordea-bygget på Majorstuen, tett på et av Norges største kollektivknutepunkt.
– Med flere hundre nye boliger og en rekke næringslokaler, vil Middelthunet gi nytt liv til en viktig del av Majorstuen – også etter kontortid, sier Engesgaar.

Stor variasjon
Boligene varierer fra 43 til 390 kvadratmeter, og med både priser og romløsninger som er tilpasset ulike behov og økonomi. Nesten alle kommer med én eller flere balkonger. I tillegg har man utsikt til Frognerparken i det nære, og Oslofjorden i det fjerne, fra to felles takterrasser. Boligene optimaliseres i tillegg for bruk av smarthusteknologi.