Terje Andersen og Lasse Hågensen. Foto: Odd Borgestrand

Terje Andersen og Lasse Hågensen. Foto: Odd Borgestrand

Lederskifte i Råde Graveservice AS

Prosjektdirektør i Coop Norge Eiendom AS, Lasse Hågensen (58), tiltrer som ny daglig leder i Råde Graveservice AS etter at dagens leder, Knut Magnus Hvidsten, går fra entreprenør-bransjen til eiendomsutvikling i GG-Gruppen i Halden.

- Det var ingen lett avgjørelse å gå fra Råde Graveservice, der jeg de siste årene har fått være daglig leder. Dette har vært en flott arbeidsplass med gode kolleger og mange spennende prosjekter, sier Hvidsten i en pressemelding.

Administrerende direktør Terje Andersen har siden 1.mai fungert som daglig leder, og vil gjøre det fram til Hågensen tiltrer 16.august.

Hågensen er utdannet anleggsingeniør fra Tune-teknikeren, og begynte som stikker og senere anleggsleder i grunnarbeidsfirmaet Olger T. Jacobsen i Vestby. Fra 1987 ble han anleggsleder i Selmer/Skanska, og ble etter hvert driftssjef for Østfold og Søndre Akershus. Før han gikk over i stillingen som distriktssjef for det samme geografiske området i 2000. I 2006 ble han utviklingsansvarlig i Region Øst og i 2009 utviklingsdirektør for hele landet i Skanska Norge. Dermed ble det totalt 24,5 år i Selmer/Skanska før han gikk inn i eiendomsutvikling i Coop Norge Eiendom AS.

- Råde Graveservice er et firma som opptrer ryddig og solid. De etiske verdiene står høyt, og dermed har selskapet et godt navn og rykte lokalt. Derfor hadde jeg lyst å bli en del av dette laget, sier Hågensen i meldingen.

I tillegg til rollen som daglig leder i Råde Graveservice AS vil han med sin brede bakgrunn innen eiendom få dedikerte oppgaver også i selskapets eiendomsavdeling.