Daniel Olafsen (t.v.) overtar som daglig leder i Flyt Entreprenør etter Christian Kloster. Foto: Flyt Entreprenør
Daniel Olafsen (t.v.) overtar som daglig leder i Flyt Entreprenør etter Christian Kloster. Foto: Flyt Entreprenør

Lederskifte i Flyt Entreprenør

Fra og med 1. september vil Christian Kloster tre tilbake som daglig leder i Flyt Entreprenør AS. Ny leder av selskapet vil fra og med samme dato være Daniel Olafsen.

Christian Kloster har vært daglig leder og styreleder i selskapet siden oppstarten av selskapet i 2015.

– Kloster vil fortsette som styreleder, eier og med andre oppgaver i bedriften. Samtidig som han skal jobbe med konsernets andre selskaper, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Ny leder av selskapet er Daniel Olafsen, nåværende teknisk sjef i Flyt Entreprenør. Olafsen er 33 år gammel, samboer og tre barn. Han er sivilingeniør og har ti års erfaring fra byggebransjen.

– Daniel begynte i Flyt Entreprenør AS i august 2021 og kom fra Skanska som prosjektleder. Det siste året har Daniel hatt ansvar for all drift samt jobbet med å forbedre interne rutiner og prosesser i selskapet, heter det i meldingen.

– Mitt år i Flyt Entreprenør har vært veldig spennende. Vi har sammen fått til mye på kort tid og med det arbeidet som vi har lagt vekt på det siste året stiller vi godt forberedt til veien videre. Jeg gleder meg til å bygge videre på dette i ny rolle sammen med alle de dyktige medarbeiderne i firmaet, sier Olafsen.

– Det har vært en veldig spennende og givende tid fra jeg satt alene på kontoret i 2015 til vi i dag omsetter for 200 millioner kroner med 45 egne ansatte og avdeling i Bergen. Jeg er ekstremt stolt over Flyt Entreprenør og alle de som jobber der. Det er stor ståpå vilje og samhold i bedriften. Jeg er trygg på at Daniel vil ta dette videre på en god måte. Han er full av energi og pågangsmot, har lært seg å kjenne bedriften og har god kompetanse, sier Kloster videre.

Flyt Entreprenør AS har en ordrereserve på 180 millioner for 2022 og 2023.