Trond Petter Robertsen er ansatt som ny administrerende direktør i Barlindhaug Eiendom AS. Foto: Barlindhaug Eiendom

Trond Petter Robertsen er ansatt som ny administrerende direktør i Barlindhaug Eiendom AS. Foto: Barlindhaug Eiendom

Lederskifte i Barlindhaug Eiendom

Trond Petter Robertsen (49) er ansatt som ny administrerende direktør i Barlindhaug Eiendom AS.

Robertsen tiltrer stillingen over nyttår. Han tar over etter Jens Arne Johnsen, som går av med pensjon.

Robertsen er i dag prosjektsjef og styremedlem i selskapet, hvor han har jobbet siden 2009. Han er født og oppvokst i Lyngen utenfor Tromsø, og har bakgrunn fra NCC Bolig, OVF og Bærum kommune.

– Jeg er ydmyk og takknemlig for tilliten jeg har fått. Medarbeiderne i Barlindhaug Eiendom har bred kompetanse, er offensive og klare for å bygge flere gode bomiljøer. Det blir en glede å lede denne gjengen, sier Trond Petter Robertsen i en pressemelding.

– Robertsen har solid erfaring fra Barlindhaug Eiendom. Han har hatt ansvaret for gjennomføring av store prosjekt, som BatteriParken i Hammerfest og Bjerkaker Sjøpark i Tromsø, samt utvikling av prosjekter på Østlandet, sier Kent-Helge Holst, styreleder i Barlindhaug Eiendom, i meldingen.

– På vegne av styret benytter jeg også anledningen til å takke Jens Arne Johnsen. Han har bygd opp Barlindhaug Eiendom til å være en nasjonal boligutvikler, og han har vært sentral i utviklingen av nye boligområder, kjøpesenter, handelsparker og hoteller. Gjennom dette har han også hatt stor innflytelse på oppbygningen av entreprenørselskapet Consto, legger Holst til.

– Jeg er trygg på at selskapet med sine dyktige medarbeidere og Trond Petter som leder vil fortsette sin offensive utvikling. Videre må jeg si at det i min tid har vært en spennende reise å utvikle et selskap forankret i Tromsø til å bli en nasjonal aktør, sier Jens Arne Johnsen.

Johnsen er gründeren bak Barlindhaug Eiendom, som ble etablert i 1993. I starten konsentrerte selskapet seg om eiendomsutvikling i Tromsø. Eiendomsselskapet utvidet ganske raskt og har i dag prosjekter i de fleste store byene i Norge. Selskapet har hovedkontor i Tromsø, og avdelingskontorer i Trondheim, Bergen og på Østlandet.

Johnsen har vært styreleder i Barlindhaug AS fra 2007 og også styreleder i Consto Holding fra etablering og frem til 2019.

–Han vil være disponibel for Robertsen og Barlindhaug Eiendom fremover, heter det i meldingen.