Leder lås og beslag


Rønning Elektro feirer 85 år. En anselig alder selvsagt, men der stopper også alle andre sammenligninger med det å dra på årene. Vi er sprekere enn noen gang, og vi er inne i en spennende tid med økt fokus på digitalisering og bærekraft. Vi skal være en pådriver for å legge til rette for en elektrisk fremtid.

Skal du henge med i vår verden må du ikke bare evne å følge den teknologiske utviklingen. Du må være i forkant, våge å utfordre og være på hugget etter nye løsninger. Det har vi sterke tradisjoner på her i Rønning, og det tror vi at kundene våre setter stor pris på også. Vi har både tillit og pondus, og har bygget oss et renommé vi er veldig stolte av. Slikt skjer ikke over natten, det tar år.

I dag er vi 200 medarbeidere. Vi har vokst fra å være en liten elektroentreprenør på hjørnet i Stavanger, til å bli et av de største selskapene i vår bransje.

Ambisjonen om å alltid strekke oss litt lenger holder vi fremdeles beinhardt på. Gjennom den jobben vi gjør skal det aldri herske noen tvil om vår kompetanse, vår pålitelighet og høye arbeidsmoral hos hver eneste medarbeider.

Firma Rønning Elektro
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist30.05.2021

Vi har over tid fått flere henvendelser fra våre kunder som etterspør en løsning hvor én leverandør kan ivareta alle grensesnitt i sikkerhetsleveransen. Nå tar vi steget, og utvider vår satsning i sikkerhetsmarkedet med lås og beslag som eget fagområde. Vi vil således være i stand til å levere komplette sikkerhetsløsninger fra egen organisasjon. Til å lede denne satsningen søker vi deg som ønsker å bygge opp og forme fagområdet "lås og beslag" i Rønning Elektro. Du vil få muligheten til å være med å etablere et eget team og tjenester.

Som leder for lås og beslag fokuserer du på de ansatte, kundene og bunnlinjen. Du utfører planer med engasjement og utholdenhet, og oppnår kvalitetsmessig gode resultater. Du utvikler mennesker gjennom delegering, ansvarliggjøring og veiledning, fremmer karriere- og selvutvikling. Du skaper en stabil og bekreftende atmosfære, støtter og oppmuntrer teamet når det oppstår problemer, er stødig og til å stole på. Du gir dine medarbeidere en klar opplevelse av retning, inspirerer og koordinerer andre og holder dem fokusert på målene. Du bygger tillit og gode relasjoner til ulike aktører både internt og eksternt, samtidig som du også besitter en faglig tyngde og har god innsikt i markedet. Stillingen rapporterer til avdelingsleder på Svakstrøm, men et langsiktig mål vil være å opprette en egen avdeling for vårt nye fagområde.

Arbeidsoppgaver

 • Utøve operativ ledelse av teamet
 • Personal, budsjett, økonomi og resultatansvar
 • Inspirere, motivere og utvikle medarbeidere innen ansvarsområdet. Bidra til å opprettholde en god samarbeidskultur
 • Bygge gode relasjoner mot kunder og samarbeidspartnere
 • Ha fokus på markedsmulighetene i regionen og videreutvikle disse
 • Ansvar for å definere, prioritere, iverksette og følge opp tiltak i forhold til handlingsplaner

Kvalifikasjoner:

 • Relevant ledererfaring, fortrinnsvis fra byggfag
 • Prosjektleder- og/eller operativ erfaring fra fagområdet «lås og beslag»
 • Høyere utdanning, eventuelt relevant fagkompetanse kombinert med teknisk fagskole vil være en fordel
 • Generelt god IT kompetanse
 • Tilfredstillende vandel – Uttømmende politiattest vil bli påkrevd

Egenskaper:

 • Gode kommunikasjonsevner
 • Evne til å skape motivasjon og arbeidsglede
 • Resultatorientert med god økonomiforståelse
 • Gode samarbeidsevner
 • Markeds- og forretningsorientert

For den rette kandidaten kan Rønning Elektro tilby en sentral og utfordrende rolle i et solid selskap med muligheter for faglig og personlig utvikling. Vårt arbeidsmiljø er preget av samarbeid og fleksibilitet, og vi verdsetter i stor grad initiativ, kunnskapsdeling og engasjement. Vi har et stort faglig nettverk.

Henvendelser vedrørende rollen kan rettes til Prime ved Tron Gjedrem, tlf 951 94 010, eller Terje Helle, tlf 992 70 023.

Alle henvendelser til Prime behandles konfidensielt – om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: