Leder for gjenbruksprodukter (pukk og grus)

AF Decom er Norges største rivingsentreprenør. Vi tar på oss oppdrag og miljøsanering av bygninger, industrianlegg, skipsvrak og andre type installasjoner og anlegg i hele Norge. Sikker og skadefri riving med høy grad av gjenvinning av industrielle anlegg har blitt vårt spesialområde. En ny og moderne maskinpark og kvalifiserte medarbeidere gjør det mulig for AF å rydde opp fra fortiden og klargjøre for fremtiden. AF Decom er sertifisert av DNV i henhold til NS EN ISO 9001 / 14001.

Firma AF Decom
FylkeOslo, Flere fylker
Søknadsfrist05.04.2018

AF Decom søker leder for gjenbruksprodukter (pukk og grus)

AF Decom drifter Norges mest moderne miljøparker og trenger deg med på laget for ytterligere vekst! Vi har høye ambisjoner om å videreutvikle fremtidens høyteknologiske konsept, og trenger derfor flere dyktige medarbeidere. Miljøparkene produserer et bredt spekter av gjenbruksprodukter som kjennetegnes ved at de er vasket, sortert og material-gjenvunnet. Resultatet er fullverdige- og førsteklasses produkter med en rekke fordeler.

Som leder for våre ferdigvarer vil du få mye handlingsfrihet, ansvar og spennende utfordringer i en variert hverdag. Sammen med våre kunder og samarbeidspartnere skal du i tillegg utvikle fremtidsrettede løsninger og produkter til et marked i vekst.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling på tvers av tradisjonelle faginndelinger. AF har konkurransedyktige og prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

Hvem leter vi etter?

Vi søker deg som ønsker å være en pådriver for fremtidens produkter som erstatning og supplement til tradisjonelle byggevarer.

Du er ingeniør innen bygg, anlegg, eller har bergteknisk utdannelse. Erfaring innenfor pukk- og grusbransjen eller anleggsvirksomhet kan kompensere for formell utdanning. Du har kommersiell teft, ledelseserfaring, god skriftlig fremstillingsevne og kan bygge et godt nettverk for våre miljøparker. Gode samarbeidsevner vektlegges.

Søk stilling

Spørsmål om stillingen

Amund Lien

Direktør

AF Decom

+47 951 90 109

Vis flere stillinger: