Leder for dokumentasjonssenter

Undervisningsbygg Oslo KF ble etablert 1. januar 2002 for å eie, utvikle, bygge, drifte og vedlikeholde skolebyggene i Oslo. Foretaket er Oslos største eiendomsforvalter med ca 1,4 millioner kvadratmeter fordelt på 177 skoler og 750 bygninger. Undervisningsbygg har i dag ca 155 medarbeidere. Vi holder til i nye og moderne lokaler sentralt på Helsfyr, med en flott kantine, trimrom - og utsikt over hele Oslo!

Arbeidsplassene i Undervisningsbygg skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi ønsker representasjon av kvinner og menn i alle stillinger. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Arbeidsforholdene vil om nødvendig bli lagt til rette for personer med nedsatt funksjonsevne

Søkere som ønsker sin søknad unntatt fra offentlighet, bes opplyse om dette og grunngi dette særskilt. I henhold til offentlegloven § 25 kan vi være forpliktet til å offentliggjøre opplysninger om søkere som har bedt om å bli unntatt offentlighet.
Les mer om Undervisningsbygg her www.undervisningsbygg.oslo.kommune.no

FirmaUndervisningsbygg Oslo KF
FylkeOslo
Søknadsfrist05.01.2017

Vår leder for dokumentasjonssenteret går av med pensjon og vi søker en leder som har helhetsblikk og som viser retning. Du prioriterer og er oppsøkende, samt involverer og bryr deg om dine medarbeidere og ønsker å bidra til utvikling. 

Vårt dokumentasjonssenter yter faglig bistand, brukerstøtte, veiledning og service til alle fagavdelingene i Undervisningsbygg, og ønsker å være proaktive og ha en tydelig rolle i organisasjonen.

Arbeidsoppgaver

  • Du skal være en pådriver for kvalitativ, god og helhetlig dokumentforvaltning i virksomheten, og ha ansvar for daglig drift av dokumentasjonssenteret. Det vil også være utviklings- og implementeringsoppgaver knyttet til oppfølgingsprosjekter for nytt arkiv- og saksbehandlingssystem.
  • Stillingen har budsjettansvar for seksjonen og personalansvar for 5 dyktige medarbeidere som er løsningsorienterte, hjelpsomme og har høy faglig integritet.
  • Stillingen ligger i stab og rapporterer til organisasjonsdirektør.

Kvalifikasjoner

  • Høyere relevant utdanning innen dokumentasjon/arkiv og 5 - 10 års erfaring. Du må ha ledererfaring, erfaring fra elektronisk arkiv- og saksbehandling, samt fra prosjektarbeid. Du har god IT-forståelse og kunnskap om relevant lovverk, og god skriftlig og muntlig fremstillingsevne. Det er nødvendig med god forståelse for fag, prosesser og system, og du evner å se disse elementene i sammenheng. Erfaring fra prosessetableringer og forbedringer er ønskelig. Du er en gjennomfører med høy arbeidskapasitet som er flink til å motivere, engasjere og følge opp medarbeidere og samarbeidspartnere.
  • Lang relevant erfaring og personlige egenskaper kan eventuelt kompensere for manglende formell utdanning.
  • Personlig egnethet for stillingen vektlegges.

Vi tilbyr

  • I Undervisningsbygg vil du utvikle deg faglig og få mye ansvar og innflytelse. Du vil bli en del av et sosialt, hyggelig og kompetent arbeidsmiljø som sammen skal sørge for at den rekordstore byggeaktivitet på skoleområdet i Oslo gjennomføres på en så god måte som mulig. Vi kan tilby utfordrende arbeidsoppgaver og konkurransedyktige betingelser, med blant annet fleksibel arbeidstid, 37,5 timer pr. uke, gode pensjons- og personalforsikringer og mulighet for trening i arbeidstiden.

Kontaktinfo: 

Kirsti Olsen, organisasjonsdirektør, 45002384
Anne Tveter Knoop, leder dokumentasjonssenter, 911 33 592

Søk stilling

Vis flere stillinger: