Leder ettermarked - Bergen

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 36 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd. 

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke».

Stillingen inngår i Veidekke Bygg, som driver landsdekkende byggevirksomhet for private og offentlige kunder. Virksomheten bygger boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg. Årlig omsetning er NOK 13,1 milliarder (2018) og virksomheten har ca. 3 100 ansatte, hvorav 1 800 fagarbeidere og 1 300 funksjonærer.

Storbyregion Bergen har kontor i Storetveitvegen og utfører primært prosjekter i Bergen og omlandskommunene, men vi er også involvert med vår spesialkompetanse i spennende prosjekter andre steder i Norge. For oss er samarbeid, involvering og kontinuerlig forbedring kjerneområder i utviklingen vår der våre lange tradisjoner som både produksjonsbedrift og kundeorientert prosjektutvikler knyttes samen med høyt miljøfokus, digitalisering og bruk av nye verktøyer og prosesser.

Firma Veidekke Entreprenør
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist31.07.2019

Veidekke styrker sin satsing i Bergensområdet og søker deg som elsker flinke folk og spennende prosjekter. Vi ser etter deg som trigges av utfordringer, liker samarbeid og involvering og fremragende byggeprosesser.

Veidekke Bergen har et sterkt kundefokus og ønsker å være best i bransjen på oppfølging av ferdige prosjekter. Vi har avdelinger på følgende produktområder: Bolig, private næringsbygg, offentlige formålsbygg og anleggsrelaterte prosjekter.

Avd. Ettermarked har oppfølgingsansvar innenfor alle disse produktområdene, og er en viktig del av Veidekkes forbedringsarbeid. Samarbeid med både proskjekteringsmiljø og faggrupper skal bidra til høyere kvalitet på våre produkter.

Arbeidsoppgaver

Leder for ettermarked er ansvarlig for overlevering til kunde og oppfølging av eventuelle reklamasjoner. Videre er leder ansvarlig for prosjektledelse og gjennomføring av mindre prosjekter.

Vår nåværende leder for avd. ettermarked går over i pensjonistenes rekker i 2020, og du vil få anledning til å arbeide sammen med ham i en overgangsfase. Vår nye leder vil være en viktig bidragsyter til å videreutvikle Veidekke Bergen. Du vil få stor frihet til å forme avdelingen videre.

Kvalifikasjoner

Vi søker deg som har både en teoretisk og praktisk bakgrunn og erfaring. Vi tenker at følgende er sentrale områder du kjenner deg igjen i, trives med og utfordres av:

  • Godt humør, stå-på-vilje, liker å jobbe i team – flink med folk!
  • Inspirerende leder, kreativ og strukturert
  • God til å lytte og forstå kundens behov
  • Teknisk utdanning. Erfaring kan kompensere for lavere utdanning.
  • Allsidig erfaring fra bygg- og anleggsrelaterte prosjekter.
  • Erfaring fra entreprenør/byggmester
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne i tillegg til bruk av digitale verktøy
  • Trives både i felten, på brakka og kontoret

Profil

Vi ønsker å få med deg med høy grad av gjennomføringsevne. Du må ønske å utvikle deg selv og teamet. Du må ta eierskap til prosjektene, er analytisk og evner å motivere, se muligheter, være resultatbevisst og kreativ. Det er viktig at du er initiativrik og handlekraftig. I Veidekke får du ansvar om du tar ansvar. Gode idèer, godt samspill og involvering er sentralt hos oss. Kort fortalt: Du er en leder med stort pågangsmot, er beslutningsdyktig og en god lagspiller.

Vi tilbyr

Du får jobbe med spennende prosjekter sammen med mange kollegaer i et sterkt faglig miljø i og rundt Bergen. Vi ønsker å være en organisasjon der alle blir sett, der det er stor frihet, der det er mulighet for involvering og utvikling, der man får ansvar og tillit og der kunde, HMS og kontinuerlig forbedring står øverst på agendaen. Vi mener det er viktig å ha det gøy på jobben og vi liker både teknikk og folk!

Om du blir vår nye leder for ettermarked, blir du en del av en enhet som både har det gøy på jobben og har høy prestasjonsevne. Du må like å ha et høyt tempo og samtidig ha evnen til å prioritere. Du vil få gode utviklingsmuligheter, med mulighet til å planlegge egen arbeidsdag. Du får konkurransedyktige betingelser herunder bonusordning, aksjeordning, bedriftshytter, kursprogram faglige nettverksgrupper og ulike sosiale arrangementer. Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke og du vil sammen med alle andre kollegaer få mulighet til å eie egen bedrift.

Du vil inngå i en organisasjon med godt humør og stå-på-vilje der det er en god blanding av unge og erfarne innen mange fagfelt.

Kontaktpersoner:

Erling S. Olsen

40018121

erling-stevnebo.olsen@veidekke.no

Lin Kristin Hauge

92060988

lin-kristin.hauge@veidekke.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: