Leder bygg

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeVestfold og Telemark
StedPorsgrunn
Søknadsfrist08.03.2020

Motiverende leder til inspirerende byggmiljø

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren både imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Ved Swecos kontor i Porsgrunn har du nå mulighet til å lede et landets beste RiB-miljøer. Her vil møte en god blanding av unge og erfarne fagfolk som særlig høster stor anerkjennelse for arbeid med kompliserte konstruksjoner i betong og stål, evnen til å identifisere forbedringsforslag, og å levere riktig kvalitet til rett tid. Vi har vært engasjert i en rekke store oppdrag som Larvik Spa, The Well, Munchmuseet, Sjøparken i Stavern, og flere store skoleprosjekter. Vi jobber med industriprosjekter for Yara, Eramet og Nel, har utviklet testrigg til Equinor, prosjektert datasenter og gjort beregninger på Troll-plattformen. Vi blir gjerne kontaktet når prosjektene er kompliserte og utfordrende. For tiden bygger vi opp VDC-kompetanse for bruk i nytt BIG Room som vil ta oss enda et skritt videre.

Hos oss vil du utvikle deg. Du vil få utvikle dine lederegenskaper i et svært godt arbeidsmiljø med en tydelig kultur for godt samarbeid, og en utpreget positiv konkurransementalitet. Nå trenger vi en leder som kjenner fagområdet godt og legger til rette for at fagfolkene kan løse oppgavene enda bedre. Arbeidsmiljøet er preget av stolthet, trivsel og stor lojalitet, med lite fravær og turnover. Smidighet og empati er viktige egenskaper vi ser etter. Det vil gi deg et godt grunnlag for å lykkes med å styre ressursbruk og tilbudsarbeid og legge til rette for at alle får mulighet til å utvikle sine ferdigheter og ta ut sitt beste.

Dine viktigste arbeidsoppgaver omfatter

  • Lede fagmiljøet og legge til rette for at dine kolleger kan utvikle seg og løse oppgavene på beste vis.
  • Overvåke og utvikle forretningsområder og markeder.
  • Bidra til innovasjon og utvikle strategi.

Dette kan du

  • Du er fortrinnsvis sivilingeniør med bakgrunn fra byggfaget og prosjektadministrasjon.
  • Det er en fordel om du har ledet fagmiljøer.
  • Du har jobbet med entreprenører og har gjerne et nettverk i bransjen.
  • Du er opptatt av å skape resultater.
  • Du er kontaktskapende og god til å håndtere kunder.
  • Du formulerer deg godt skriftlig og muntlig.

Søknader vurderes fortløpende.

Kontaktpersoner:

Tore Øverås

Regionleder Telemark

+47 905 46 431

Søk stilling

Vis flere stillinger: