Lean Communications vant rammeavtale med Forsvarsbygg

Lean Communications var vunnet rammeavtale med Forsvarsbygg om levering av Lean Construction som del av Virtual Design and Construction (VDC).

Bjørn Ungersness

Kontrakten har en ramme opp til 7 millioner kroner og omfatter rådgiving, opplæring og støtte til gjennomføring av byggeprosjekter i regi av Forsvarsbygg, skriver Lean Communications i en pressemelding.

Ved å bruke lean construction, systematisk ferdigstillelse, digital samhandling og virtual design and construction (VDC) skal Forsvarsbygg få fart på arbeidet med bedre flyt i byggeprosjektene våre. Målet er å levere mer forsvarsevne for pengene gjennom bedre leveranser, høyere kvalitet og raskere gjennomføring. Flere prosjekter er allerede i gang, men vi skal bruke denne avtalen til å øke kompetansen vår enda mer, sier Vigdis By Kampenes, direktør for prosjekt og utvikling i Forsvarsbygg i en pressemelding.

– Vi gleder oss til å jobbe med Forsvarsbygg i denne typen prosjekter. Å bidra til bedre utnyttelse av samfunnets ressurser gir en ekstra dimensjon i oppdraget, sier daglig leder Bjørn Ungersness i Lean Communications i meldingen.

Avtalen har en maksimal varighet på fire år.