Landskapsarkitekter til Trondheim

Sweco former fremtidens byer og samfunn. Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist20.02.2019

I Sweco møter du dyktige kolleger og ledere som setter pris på meningene dine.

Du tar ansvar i spennende prosjekter og har gode muligheter til å utvikle deg. Vi gir jevnlig oppfølging, slik at du lykkes med dine arbeidsprestasjoner.

Vi vet du er flink

Hos oss gjør du en forskjell. Du kommer inn i en faglig engasjert gruppe, som preges av et nytenkende, godt og sosialt arbeidsmiljø. Høyt tempo kan forekomme, men det er viktig for oss å ha det bra på jobb.

Hos oss vil du utvikle deg. Vi et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og bredt fagfelt. Det er naturlig for deg å ta rollen som prosjektleder. Oppfølging på byggeplass og kvalitetssikring vil være del av din arbeidshverdag. Vi setter pris på at du har faglig tyngde, drivkraft og evne til å skape gode løsninger og resultater. At du er flink til å gjøre andre gode, er engasjert, kreativ, løsningsorientert og har godt humør.

Som del av Swecos Lark-gruppe samarbeider du tett med kolleger og leverer kvalitet til riktig tid og kostnad. Du mestrer både å lede andre og jobbe selvstendig.

Dine viktigste ansvarsområder vil være utredning, konseptutvikling innen landskapsutforming, skisser, forprosjekt, detaljprosjektering og beskrivelser.

Dette kan du

  • Du er utdannet landskapsarkitekt (M.Sc), landskapsingeniør (B.Sc) eller tilsvarende.
  • Du har minst fem års erfaring fra fagfeltet hos rådgiver, arkitektfirma, kommune eller øvrige offentlige instanser. Nyutdannede kan imidlertid også søke.
  • Du har gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig, og kjennskap til offentlig regelverk og veiledere.
  • Det er fint om du har erfaring fra byutviklingsprosjekter og infrastrukturprosjekter i tillegg til offentlige og private bygg, men dette er ikke et krav.
  • Om du har kjennskap til Civil 3D, AutoCAD, G-prog, Adobe Photoshop, blir dette tatt vel imot.

Kontaktpersoner:

Jarle Bygd

Gruppeleder

+47 916 72 561

Søk stilling

Vis flere stillinger: