Landskapsarkitekt

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Firma Rambøll
FylkeVestland
StedBergen
Søknadsfrist09.08.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din kreativitet og nysgjerrighet som landskapsarkitekt i en stilling hvor du får bidra til nye bærekraftige løsninger både innenfor landskap, byplanlegging, byrom og samferdsel. For denne rollen trenger du master i landskapsarkitektur, like utfordringer og ha et stort engasjement for faget. Er du vår nye Landskapsarkitekt? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår Areal og samferdselsavdeling

Som vår nye Landskapsarkitekt blir du en del av vår avdeling som i dag har 19 planleggere innen samferdsel, landskapsarkitektur og VA. Vi jobber med store samferdselsoppdrag i hele landet og med by- og områdeplanlegging. Ved kontoret i Bergen som teller ca 130 ansatte innen bygg, arkitektur og tekniske fag, jobber vi nært og tverrfaglig med prosjekter innenfor byrom, offentlig grøntanlegg, undervisningsinstitusjoner, boliger, næringsbygg, helse, mulighetsstudier og analyser. Våre prosjekter omfatter alle faser, alle skalaer fra områdeplan via reguleringsplan til detaljfasen. Det gode livet, mellomrommet, blågrønne løsninger og tverrfaglig samarbeid er noe av det vi har stort fokus på.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Prosjekter hovedsakelig i regionen, men også noen ganger nasjonalt.
  • Prosjekter fra alt som krever store terrenginngrep til mindre byomformingsoppgaver, boligprosjekter, undervisningsprosjekt, helserelaterte bygg, samt ombygging og rehabilitering

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Master i landskapsarkitektur
  • God kjennskap til Autocad/Civil 3D
  • God kjennskap til Adobe Creative
  • Opptatt av estetikk, god formidlingsevne
  • Noen års erfaring

I denne rollen vil det være en fordel om du også har tverrfaglig fokus, miljøfokus, evne til å tenke strategisk, lyst og evne til å arbeide utadrettet mot kunder og samarbeidspartnere og god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk.

Velkommen til vår divisjon for bygg & arkitektur

Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 4000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 09.08.2020. Vi gjør oppmerksom på at søknader behandles i august grunnet ferie.

Har du spørsmål?

Kontakt Avdelingsleder Ole Johan Sæverås, mobilnummer +47 97675793 mail: ole.johan.saveras@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: