Landskapsarkitekt

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Firma Rambøll
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist03.08.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din kompetanse i en stilling hvor du blir en del av et sterkt tverrfaglig miljø. For denne rollen trenger du erfaring fra landskapsarkitektur og et ønske om å jobbe bærekraftige løsninger. Er du vår nye Landskapsarkitekt? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår avdeling for Arkitektur og Landskap

Som vår nye Landskapsarkitekt blir du en del av Avdeling Arkitektur og Landskap i Trondheim som for tiden består av tilsammen 8 landskapsarkitekter og 26 arkitekter. Vi holder til på Nyhavna, i nye og trivelige lokaler tilpasset samhandling mellom den flerfaglige kompetansen som sitter samlet i huset. Vi strekker oss etter fremtidsrettede og bærekraftige løsninger i et tverrfaglig perspektiv og kan tilby spisskompetanse som helhetlig integreres i vår design. Oppdragsmengden er økende, og vi har behov for flere medarbeidere innenfor landskapsarkitektur

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

Landskapsplanlegging, inkl klima- og flomsikring innenfor alle fagtemaer, i prosjekter knyttet til:

 • Byutforming og byrom
 • Helsebygg
 • Skolegårder og barnehager
 • Samferdsel
 • Boligutbygging
 • Idrettsanlegg

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

 • Utdanning innenfor Landskapsarkitektur
 • Mer enn 3års erfaring
 • God kompetanse i 3D prosjektering
 • Er nysgjerrig og har interesse for faget og menneskene som skal ta i bruk anleggene
 • Liker å jobbe i tverrfaglige team og har gode samarbeidsevner
 • Har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne i norsk og engelsk

I denne rollen vil det være en fordel om du også er en engasjert, positiv og initiativrik person.

Velkommen til vår divisjon for bygg & arkitektur

Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 5000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 03.08.2020. Vi behandler søknader i august grunnet ferie.

Har du spørsmål?

Kontakt Seksjonsleder landskap Jan Ole Lein, m: 93 24 32 80, e-post: jan.ole.lein@ramboll.no eller Avdelingsleder Kari Hovin Kjølle, m: 93 20 68 05, e-post: kari.hovin.kjolle@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: