Landskapsarkitekt

Gottlieb Paludan Architects er et anerkjent dansk arkitektfirma som nå er etablert i Norge gjennom en sammenslåing med tidligere tegn_3. Våre forretningsområder er:

• Plan & urbanisme
• Landskap & urbanisme
• Programmering & prosessledelse
• Integrerte design & arkitektur
• Interiør & arbeidsplassutvikling

Vi forener arkitektur, infrastruktur og hverdagsliv og tegner prosjekter i Skandinavia, Europa og Asia. I dag er vi mer enn 130 medarbeidere fordelt på kontorer i Norge, Danmark og Sverige.

I Norge har Gottlieb Paludan Architects hatt viktige og profilerte prosjekter knyttet til tidligfase utvikling av campus og arbeidsplassutvikling, som prinsipplan og planprogram for NTNU og utvikling av arbeidsplasskonsept for Regeringskvartalet.

Vi sto for utformingen av Holmestrand stasjon og vi vant prosjektet med å utforme stasjonene Skøyen og Vækerø på den nye Fornebubanen i Oslo. Vi har flere spennende, pågående utviklingsprosjekter i byer og tettsteder i hele landet.

Gottlieb Paludan Architects er en del av AFRY-konsernet, en ingeniør-, design, og rådgivningsvirksomhet innenfor energi, industri og infrastruktur. AFRY i Norge har over 900 medarbeidere og kontorer i Oslo, Trondheim, Molde, Ålesund, Lillestrøm, Sandefjord, Bergen og Stavanger.

Firma Gottlieb Paludan Architects
FylkeOslo
Søknadsfrist09.03.2020

Vårt landskapsteam er en dyktig, ambisiøs og ung gruppe i en spennende utviklingsfase. Nå søker vi en eller flere som kan styrke gruppen ytterligere med erfaring og kunnskap.

Vil du utvikle landskapsgruppen sammen med oss? Du vil bli involvert i et bredt spekter av tema og prosjektfaser. Du er opptatt av kunnskapsdeling og vil få en tydelig rolle i vårt team. Du ser muligheter og er initiativtaker i videreutviklingen av vårt fagmiljø. Er du relasjonsbygger som trives med å ta ansvar? Vi kan tilby en spennende arbeidsplass med hyggelige kollegaer.

Du har en mastergrad eller tilsvarende og erfaring med ulike roller og kompleksitet. Du har bred erfaring med prosjektering i Autocad og Civil 3D. Mestrer du prosjektering i Revit er det en fordel. Som landskapsarkitekt hos Gottlieb Paludan Architects får du muligheten til å jobbe i et tverrfaglig miljø og med våre kollegaer i København.

Gottlieb Paludan Architects jobber i alle faser innenfor våre fagområdene. Vi legger stor vekt på inkluderende prosesser og tverrfaglig samarbeid internt og med våre kollegaer i AFRY. Som rådgivere har vi tett dialog med våre kunder når vi utvikler prosjekter for å skape de beste løsningene. Vi kan love deg mange spennende og varierte prosjekter og opgaver på tvers av faggruppene og stor mulighet til å påvirke egen arbeidshverdag.

Søknader vurderes fortløpende. Ved spørsmål om stillingen ta kontakt med teamleder Ellen Melander i Oslo på telefon 479 65 379.

Se våre hjemmeside, gottliebpaludan.com

Søk stilling

Vis flere stillinger: