Landskapsarkitekt

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

Firma Rambøll
FylkeHordaland
StedFyllingsdalen
Søknadsfrist23.06.2019

Vi inviterer deg til å ta i bruk din innovasjonskraft og nysgjerrighet sammen med din erfaring som landskapsarkitekt i en stilling hvor du får bidra til nye bærekraftige løsninger både innenfor byplanlegging, landskap og byrom . For denne rollen trenger du høyere utdanning innen landskapsarkitektur, du liker utfordringer og har et brennende engasjement for faget . Er du vår nye Landskapsarkitekt? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår Areal- og samferdselavdeling

Som vår nye Landskapsarkitekt blir du en del av en tverrfaglig avdeling med samferdselsplanleggere, landskapsarkitekter og arealplanleggere, som jobber i spennet mellom by- og områdeplanlegging og detaljprosjektering bygg. Vi jobber med prosjekter innenfor byrom, offentlig grøntanlegg, undervisningsinstitusjoner, boliger, næringsbygg, helse, infrastruktur, mulighetsstudier og analyser. Våre prosjekter omfatter alle faser, alle skalaer fra områdeplan via reguleringsplan til detaljfasen. Det gode livet, mellomrommet, blågrønne løsninger og tverrfaglig samarbeid er noe av det vi har stort fokus på .

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Prosjekter i regionen, men også nasjonalt og med deltakelse i internasjonalt fagnettverk
  • Prosjekter innen alt fra komplekse byutviklingsoppdrag og byomformingsoppgaver til boligprosjekter, skoler, barnehager, helsebygg, parker og friluftslivsområder

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne er vår viktigste ressurs, og en faglig utvikling er en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Bachelor/Master i landskapsarkitektur
  • God kjennskap til Autocad/Civil 3D
  • God kjennskap til Adobe Creative Cloud
  • Levende opptatt av estetikk med god formidlingsevne
  • Noen års erfaring er bra, men nyutdannede ønskes også

I denne rollen vil det være en fordel om du også liker å jobbe tverrfaglig, er opptatt av miljøspørsmål, evner å tenke strategisk, har lyst og evne til å arbeide utadrettet mot kunder og samarbeidspartnere og har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk.

Velkommen til vår samferdselsdivisjon

Rambølls 3000 samferdselseksperter samarbeider med myndigheter, entreprenører og kunder for å skape helhetlige samferdselsløsninger - fra flyplasser og broer til tunneler og jernbane. Vi jobber for å sikre at varer og mennesker kan transporteres så effektivt og bærekraftig som mulig. Vi har fokus på Smart Mobility, som løser transportutfordringer ved å integrere byplanlegging, digitalisering og samferdselsløsninger.

Rambøll i Norge

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 23.06.2019. Vi vil kalle inn aktuelle kandidater til intervju fortløpende.

Har du spørsmål?
Kontakt Ole Johan Sæverås, Avdelingsleder Bergen, på telefon 97675793, e-post: ole.johan.saveras@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: