Landskapsarkitekt

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll
FylkeAust-Agder
StedArendal
Søknadsfrist12.05.2019

Vi inviterer deg til å ta i bruk din innovasjonskraft og nygjerrighet sammen med din erfaring som landskapsarkitekt i en stilling hvor du får bidra til nye bærekraftige løsninger både innenfor byplanlegging, landskap, byrom og byggeri. For denne rollen trenger du master i landskapsarkitektur og du liker utfordringer og har et brennende engasjement for faget. Er du vår nye Landskapsarkitekt? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår arkitektur og planavdeling

Som vår nye Landskapsarkitekt blir du en del av en avdeling som i dag har 16 arkitekter, landskapsarkitekter og arealplanleggere, som jobber i spennet mellom by- og områdeplanlegging og detaljprosjektering bygg. Vi jobber med prosjekter innenfor byrom, offentlig grøntanlegg, undervisningsinstitusjoner, boliger, næringsbygg, helse, infrastruktur, mulighetsstudier og analyser. Våre prosjekter omfatter alle faser, alle skalaer fra områdeplan via reguleringsplan til detaljfasen. Det gode livet, mellomrommet, blågrønne løsninger og tverrfaglig samarbeid er noe av det vi har stort fokus på.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Prosjekter hovedsakelig i regionen, men også noen ganger nasjonalt.
  • Prosjekter innen både komplekse byutviklingsoppdrag til mindre byomformingsoppgaver til boligprosjekter, undervisningsprosjekt, helserelaterte bygg, samt ombygging og rehabilitering

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Master i landskapsarkitektur
  • God kjennskap til Autocad/Civil 3D
  • God kjennskap til Adobe Creative
  • Opptatt av estetikk, god formidlingsevne
  • Noen års erfaring

I denne rollen vil det være en fordel om du også har tverrfaglig fokus, miljøfokus, evne til å tenke strategisk, lyst og evne til å arbeide utadrettet mot kunder og samarbeidspartnere og god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk.

Velkommen til vår divisjon for bygg & arkitektur

Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 4000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Rambøll i Norge

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: så snart som mulig, søknader behandles fortløpende.

Har du spørsmål?

Kontakt Landskapsarkitekt Camilla Grefstad Wiig, mobilnummer +47 95812317 mail: camilla.wiig@ramboll.no

Avdelingsleder Arve Berge, mobilnummer +47 999449001 mail: arve.berge@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: