Landskapsarkitekt

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeMøre og Romsdal
StedMolde
Søknadsfrist15.03.2019

Vil du utvikle Midt-Norge sammen med oss?

I Sweco møter du dyktige kolleger og ledere som setter pris på meningene dine.

Du blir del av et høykompetent miljø av planleggere, arkitekter og prosjektledere. Sammen jobber dere på spennende og utfordrende prosjekter som skaper fremtidens Norge.

Vi vet at du er flink

Hos oss gjør du en forskjell. Du vil være med på å skape bo- og næringsområder der trivsel, miljø og bærekraft går hånd i hånd. Du tar en sentral rolle i utviklingen av Sweco som bedrift – det blir din oppgave å etablere og videreutvikle våre tjenester og kundeforhold innen landskapsarkitektur. Du sørger for at vi alltid leverer kvalitet til riktig tid og kostnad, slik at vi blir kundens selvsagte valg.

Hos oss får du utvikle deg. Du er analytisk anlagt og opptatt av å utvikle deg selv faglig. Over tid vil du finne interessefelter der du opparbeider deg særskilt kunnskap og tar på deg en ekspertrolle.

Du blir en del av Swecos Molde-avdeling. Vi er 14 medarbeidere innen arealplanlegging, landskapsarkitektur, vegplanlegging, vann- og avløp, akustikk og brann. Kontoret er en del av region Trondheim, en storregion med rundt 165 engasjerte kollegaer.

Arbeidsoppgavene dine vil bestå av konseptutvikling, detaljprosjektering, utredningsoppdrag og oppfølging på byggeplass. Du vil få en rolle som fagansvarlig i tverrfaglige prosjekter, der det blir din jobb å koordinere med andre fagmiljø i Sweco.

Hos oss blir du del av et fagmiljø i vekst – Sweco har over 30 dyktige landskapsarkitekter fordelt over hele landet.

Dette kan du:

  • Du er utdannet landskapsarkitekt på master eller bachelornivå.
  • Du har minimum to års relevant erfaring fra offentlig eller privat virksomhet.
  • Du behersker godt ulike verktøy for prosjektering, illustrasjon og beskrivelse, som AutoCad Civil 3D, Novapoint, Adobe-programmer og G-prog.

Søk stilling

Vis flere stillinger: