Landskapsarkitekt

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll Norge
FylkeFlere fylker
StedDrammen, Tønsberg eller Skien
Søknadsfrist10.01.2017

Vi ønsker å arbeide enda mer med spennende og komplekse oppdrag, og trenger deg som kan bidra i disse.

I Norge har Rambøll 60 landskapsarkitekter fordelt på 8 kontorer som alle er en del av et stort tverrfaglig miljø. Landskapsarkitektene våre jobber innfor et stort spenn av oppgaver, alt fra tradisjonelle landskapsoppgaver (som Bugården ungdomsskole) til store infrastrukturprosjekter (som Holmestrand stasjon og E39 gjennom Kristiansand). Vi jobber mye med byprosjekter i Østlandsområdet, og er også med i plan- og designkonkurranser (som Horten skole).

Avdeling Plan og Arkitektur har for tiden 26 medarbeidere med kontorsted i Drammen, Tønsberg og Skien. Vi er hovedsakelig arealplanleggere, arkitekter, landskapsarkitekter og sivilingeniører.

Om stillingen

Plan og Arkitektur har mange spennende og utfordrende oppgaver å jobbe med fremover. Vi søker nå spesielt landskapsarkitekter som (treffer på en/ flere av punktene):

  • har 3D prosjekteringserfaring
  • har erfaring fra prosjektledelse for tverrfaglige prosjekter
  • har bred erfaring med prosjektering av byrom, skole- og helseanlegg, samferdselsanlegg og/ eller stasjons- og jernbaneprosjekter

Hvem vi søker

Vi søker landskapsarkitekter til vår avdeling i Tønsberg. I tillegg til faglig dyktighet vil ønskelige egenskaper og kvalifikasjoner være:

  • at du har tro på at humor styrker immunforsvaret
  • at du tør bevege deg utenfor komfortsonen innimellom
  • at du elsker faget
  • at du skriver brukbart norsk

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på "Søk stilling"-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Seksjonsleder Arkitektur og landskap Sylvia Piamonte Samuelsen, tlf. 454 01 745, syvlvia.samuelsen@ramboll.no

Evt. avd.leder Sigrun Dalen Ganz, tlf. 908 54 868, sigrun.ganz@ramboll.no