Valle View på Helsfyr i Oslo. Foto: Trond Joelson

Valle View på Helsfyr i Oslo. Foto: Trond Joelson

Landbruksdirektoratet til Valle View

Landbruksdirektoratet flytter til Valle View på Helsfyr i Oslo, og når de flytter inn vil bygget være fullt utleid.

Direktoratet flytter inn i tiende og halve niende, og disponerer 3.100 kvadratmeter, skriver NCC i en pressemelding.

Landbruksdirektoratet flytter fra Stortingsgaten 28 i Oslo sentrum, hvor de har holdt hus siden 1934. Planlagt innflytting i Valle View er i april 2023.

- Vi er svært godt fornøyd med å ha fått på plass en leieavtale i Valle View. Vi har gjennomført en prosess hvor over 40 tilbydere viste interesse. NCCs løsning scoret godt på alle våre oppsatte kriterier og vi ser frem til å flytte inn i nye og moderne lokaler, sier Bjørn G. Hagen, direktør for digitalisering og organisasjon i Landbruksdirektoratet i meldignen.

Valle View er nå ferdigstillt og når Landbruksdirektoratet er på plass vil kontorbygget på totalt 23.000 kvadratmeter være fullt utleid.

- Det er svært hyggelig å kunne ønske Landbruksdirektoratet velkommen til Valle. Det har vært en god prosess og vi har sammen funnet de gode løsningene som gjør at jeg er overbevist om at Valle View vil bli en svært god arbeidsplass for alle ansatte i Landbruksdirektoratet, sier Eirik Yttervik, Head of sales and marketing i NCC Property Development Norge.