Lærlinger til asfaltfaget, anleggsmaskinfaget og vei- og anleggsfaget 2020

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

Firma NCC Norge
FylkeFlere fylker
Søknadsfrist10.08.2020

NCC har et kontinuerlig behov for nye lærlinger - vil du være med på reisen?

I NCC er vi opptatt av å ta vare på og beholde våre medarbeidere, og utviklingsmulighetene er derfor store. NCC er virksomme innen hele verdikjeden og skaper miljøer for arbeid, bolig og kommunikasjon. Vi har vår kjernevirksomhet innen bygg, anlegg, infrastruktur, eiendoms- og boligutvikling. Det er derfor gode muligheter for lærlinger i NCC. Gjennom egen virksomhet, i tillegg til våre datterselskaper kan vi tilby et bredt utvalg av opplæringsplasser.

I NCC skal det være trygt å være lærling. Du skal få en god følelse av hvordan arbeidslivet er, og du skal føle deg godt ivaretatt. NCC er en stor bedrift med mange muligheter, og NCC trenger gode fagfolk. Det er viktig at vi tar inn nye lærlinger hvert år, vi er avhengig av en god kontinuitet - vi har ikke råd til å miste noen kull med lærlinger. Som en av de ledende entreprenørene i Norden har NCC et spesielt stort ansvar.

Vi ser fremdeles etter lærlinger til følgende fag og geografiske områder:

  • Asfaltfag (Oslo, Drammen, Bergen, Voss)
  • Anleggsmaskin og fjell- og bergverksfaget. (Orkdal) ved avdeling: Steinmaterialer
  • Vei- og anleggsfag (Hønefoss, Hensmoen)
  • Brønn- og borefaget (Hercules Fundamentering, Enebakk)

Du kan lese mer om de forskjellige fagene på våre hjemmesider - følg linken: https://www.ncc.no/jobbe-i-ncc/larling/dine-valgmuligheter/
Mer informasjon om de enkelte fagområdene og utdanningsløpet finner du også på: vilbli.no

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon, ta gjerne kontakt med våre kontaktpersoner i de forskjellige fagene: https://www.ncc.no/jobbe-i-ncc/larling/kontaktpersoner-for-larlinger/

Registrer din søknad nedenfor, og legg ved et personlig brev der du beskriver deg selv og dine personlige egenskaper. Vi vil gjerne at du også legger ved eventuelle vitnemål, karakterkort, attester, o.l.

Søknader behandles fortløpende. Søknadsfrist: 10. august 2020

Søk her

Kontaktpersoner:

Yasmine Ôz

HR junior Partner, NCC Industry

+47 478 13 162

Grete Andersson

HR Partner, NCC Road Services

+47 901 39 073

Vis flere stillinger: