Lærling låsesmed

Bravida er en ledende leverandør av tekniske installasjons- og servicetjenester. Vi tilbyr spesialkompetanse innen teknikkområdene elektro, rør og ventilasjon. På disse teknikkområdene kan vi ta ansvar for hele installasjonsprosessen, fra design og prosjektering til installasjon og service. Bravida tilbyr også tjenester innenfor spesialområder som sikkerhet, sprinkleranlegg, kjøling, elkraft og teknisk bygningsdrift.

Vi kombinerer det store selskapets ressurser med den lokale bedriftens fleksibilitet og nærvær. I Norge har Bravida over 60 avdelinger og over 3000 ansatte. Les mer om oss på våre hjemmesider www.bravida.no.

Firma Bravida
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist06.07.2018

Bravida Trondheim søker nå etter en lærling innen låsesmedfaget. Bakgrunnen for å ansette lærling er å styrke avdelingen, og målet er å utvikle en faglig dyktig låsesmed. For riktig person er det store muligheter for fast ansettelse etter endt lærlingetid. Jobben innebærer montering av låser/el.mekaniske låser/låssystemer/dørautomatikk og service til sluttbrukere. Plettfri vandel er et krav.

Avdelingen har 32 medarbeidere og en omsetning på ca. 65 millioner kroner. Våre oppdrag har et geografisk spenn i hele Norge. Avdelingen har i dag 9 låsesmeder og 1 lærling. Du vil få jobbe tett med andre fag på avdelingen, som adgangskontroll og ITV. Bravida er ledende innen fagområdet. Arbeidssted er Trondheim men det må påregnes noe reising.

Her kan du møte noen av oss!

Du er:

..pålitelig. I Bravida gjør vi jobben ordentlig og med stil. Vi tar det derfor som en selvfølge at våre lærlinger kommer til rett tid, er ærlige og høflige.

..en lagspiller. I Bravida jobber vi ofte i team, og derfor er det viktig at du er samarbeidsvillig og trives i lag med andre.

..selvstendig og strukturert. Hverdagen i Bravida kan til tider være hektisk. Da er det viktig at du trives med dette, og at du kan jobbe systematisk.

..lærevillig. I Bravida jobber vi alltid for å bli bedre på det vi gjør. Det forventes derfor at du ønsker å videreutvikle deg.

Du får:

  • En læretid i et solid selskap med høyt kvalifiserte medarbeidere
  • Du får jobbe med spennende produkter og tjenester
  • Gode muligheter for faglig og personlig videreutvikling
  • Gode karrieremuligheter
  • Et uformelt og sosialt arbeidsmiljø med flere fellesaktiviteter i avdelingen

Som lærling i Bravida du få lære jobben på stedet av erfarne fagarbeidere. Våre lærlinger er viktige for oss, og mange av våre dyktigste medarbeidere startet som nettopp lærlinger hos oss.

Vil du søke?

Søknadsfristen er satt til 6.7.2018, men vi ønsker at du sender inn søknad så raskt som mulig. Ved søknaden legger du ved cv og vitnemål fra skolegang.

Vil du vite mer om hvordan det er å jobbe hos oss? Følg oss på sosiale medier, eller besøk vår hjemmeside https://www.bravida.no/.

Kontaktpersoner:

Terje Haugen

Serviceleder

+47 982 98 318

terje.haugen@bravida.no

Søk her

Vis flere stillinger: