Lærling - Anlegg

Skanska er et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørselskap med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekt i offentlig-privat samarbeid. Basert på selskapets globale miljøkompetanse, sikter Skanska mot å bli førstevalget når det gjelder grønne prosjekt. Konsernet har i dag 41.000 medarbeidere i utvalgte hjemmemarkeder i Europa og USA.

Firma Skanska Norge
FylkeHele landet
Søknadsfrist31.01.2019

I vår anleggsvirksomhet søker vi nå etter flere lærlinger med oppstart medio august 2019.

I anleggsvirksomheten bygger du for eksempel veier, broer, kraftstasjoner og tunneler. Du reiser rundt der jobbene er, og bor på brakke de ukene du er på arbeid. Skanska er en av Norges største lærebedrifter, vi kan gi deg fagopplæring av høy standard og store utfordringer i læretiden. Når læretiden er over, vil du ha gode praktiske og teoretiske kunnskaper innenfor faget ditt.

Vil du bli lærling i vår anleggsvirksomhet?

Vi har ledig lærlingeplasser innenfor anleggsmaskinførerfaget, fjell- og bergverksfaget, vei- og anleggsfaget, tunnelinnredningsfaget, anleggsmaskinreparatørfaget og elektrofaget.

Hvordan ser læretiden ut?

Du vil bli en del av et arbeidslag og en fadder som følger deg opp gjennom læretiden i 2 år. Oppfølgingen sikrer deg varierte praksis og innføring i faget i henhold til læreplanen. I tillegg vil du bli fulgt opp av en personalmedarbeider og av Opplæringskontoret. Opplæringskontoret har i oppgave å se til at opplæringen du får hos oss er i henhold til Opplæringsloven.

Arbeidsoppgaver

  • Opplæring i ditt fag i henhold til fastlagt læreplan

Kvalifikasjoner

  • Fullført og bestått videregående skole VG1 og VG2
  • Lite fravær

Egenskaper

  • Vi søker etter initiativrike og motiverte lærlinger med interesse for anleggsfaget.
  • Du bør være ansvarsbevisst og like å samarbeide med andre.

Vi kan tilby

  • Fagopplæring av høy standard og spennende prosjekter i læretiden.
  • Lønn i henhold til tariffavtale.

Arbeidssted vil være på våre anleggsprosjekter i hele landet.

Kontakt:

HR-rådgiver Sidsel Ramen tlf. 916 58 502

Søk her

Vis flere stillinger: