Laborant

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler mulig gjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende fem forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Samferdsel, Fornybar Energi og Vann & Miljø.

FirmaMulticonsult
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist04.07.2022

Multiconsult er i dag landets største totalleverandør innen geofag, og vi har store ambisjoner for fremtiden. Det betyr at våre fagfolk får jobbe med de mest spennende og faglig utfordrende oppgavene i landet.

Oppdragsmengden øker for vår grunnundersøkelseseksjon i Trondheim og søker vi etter en laborant som ønsker å jobbe med geotekniske laboratorieoppgaver. Geoteknisk laboratorium er en viktig bidragsyter inn i prosjektene ved gjennomføring av grunnundersøkelser. Vi har feltavdelinger og laboratorier ved de fleste av våre kontorer. Vårt moderne laboratorium i Trondheim er fullutstyrt for geotekniske undersøkelser og er lokalisert i Sluppenveien 15. Våren 2023 flytter vi inn i helt nye lokaler i Sluppenveien 23. Det er i dag 3 laboranter som samarbeider tett med vår feltavdeling for grunnundersøkelser. Til sammen er det 10 ansatte på seksjon grunnundersøkelser i Trondheim som jobber godt sammen for å nå felles mål, for å gi våre kunder leveranser til avtalt tid og riktig kvalitet. I tillegg er det god takhøyde hos oss og vi setter pris på litt humor i hverdagen.

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE RÅDGIVERBEDRIFTER

Som laborant hos oss vil du få et innblikk i nye prosjekter hvor du vil utføre testing av prøver som vil være avgjørende for hvordan kundenes prosjekter kan realiseres. Er det mulig med et høyhus, eller må man begrense byggets størrelse?

Vi ønsker å legge til rette for at du får en spennende arbeidshverdag med interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling. I tillegg vil du bli en del av et veldrevet kompetansenettverk som jobber for å utveksle erfaringer og faglig utvikling på tvers av våre kontorer og laboratorier.

Dine arbeidsoppgaver vil hovedsakelig være knyttet til praktisk laboratoriearbeid, noe rutinepreget, men for riktig person også mere utfordrende oppgaver.

Typiske arbeidsoppgaver vil være:

 • Geotekniske laboratorieundersøkelser
 • Vedlikehold og kontroll av laboratorieutstyr
 • Opptegning av resultater for rapportering
 • Kvalitetssikring/sidemannskontroll

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Kanskje er det akkurat deg vi trenger på laget?

Vi søker deg som er selvstendig og som evner å planlegge arbeidshverdagen for å nå de fristene som er satt. Du har gode samarbeidsegenskaper og er ikke redd for å trå til der det trengs. Dersom du setter pris på en ryddig arbeidsplass, er det et pluss for oss.

Videre ønsker vi at du har følgende kvalifikasjoner:

 • Utdanning fra høyskole eller teknisk fagskole for eksempel Geofag eller Bygg
 • Løsningsorientert med evne til å finne praktiske løsninger
 • En bidragsyter til å opprettholde vårt gode arbeidsmiljø
 • Gode brukerferdigheter innen IT er en forutsetning
 • Noe erfaring fra laboratoriearbeid er ønskelig, men alle nyansatte vil få solid opplæring i aktuelle arbeidsoppgaver
 • Gode norsk kunnskaper, både muntlig og skriftlig

HVA MER KAN VI TILBY DEG?

 • Spennende og langsiktige karrieremuligheter. Alle medarbeidere i Multiconsult har en egen mål- og utviklingsplan med tilpassede kompetanseutviklingstiltak i tråd med ønsket karrierevei og –utvikling
 • En god balanse mellom arbeid og fritid
 • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeider, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer
 • Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram
 • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid
 • Firmahytter rundt omkring i hele landet

Multiconsult har i flere undersøkelser vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne – er du nysgjerrig på hvorfor?

Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Magne Wold

Seksjonsleder Grunnundersøkelser

95 14 57 66

magne.wold@multiconsult.no

Anders Samstad Gylland

Gruppeleder

90944657

anders.samstad.gylland@multiconsult.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: