Kvalitetssjef og leder for styringssystem

Skanska er et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørkonsern. Vi har ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekter i offentlig-privat samarbeid. Konsernet har i dag ca. 41 000 ansatte i utvalgte hjemmemarkeder i Europa og USA.

Firma Skanska Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist02.01.2019

Vårt styringssystem «Slik gjør vi det» er vårt viktigste redskap for opprettholde kvalitet, effektivitet og lønnsomhet i alle ledd i virksomheten. Systematisk kvalitetsarbeid og kontinuerlig forbedring er helt sentralt i våre arbeidsprosesser. Vi er opptatt av å gjøre jobben rett første gang og å lære fra prosjekt til prosjekt.

Vi søker en resultatorientert person som kan være med å videreutvikle vårt styringssystem i nært samspill med våre fagmiljøer.

Kvalitetssjef og leder for styringssystem

Vi tilbyr:

  • En utfordrende stilling i en bransje i vekst og utvikling. Du vil lede kvalitetsarbeidet i organisasjonen og inngå i et team av medarbeidere innen kvalitet, helse, miljø og sikkerhet
  • Ditt bidrag til, og ansvar for, vårt styringssystem er vesentlig for vår konkurransekraft i markedet
  • Du vil rapportere direkte til Direktør for HMS og Kvalitet i Skanska Norge

Ditt ansvar:

Vi lanserte i 2017 første versjon av vårt nye styringssystem rettet mot produksjon i våre prosjekter. Vi går nå videre og vil etablere et nytt og prosessbasert system også for alle konsernfunksjoner i Skanska Norge.

Du vil få ansvar for å:

  • Utvikle og vedlikeholde styringssystemet i tett dialog med våre fagansvarlige og prosesseiere innen forretningsområdene anlegg, bygg og eiendomsutvikling og i nært samarbeid med våre sentrale fagmiljøer innen kvalitet og HMS.
  • Lede utvikling av, og støtte til prosesser for kontinuerlig forbedring inkl. relevante støtteverktøy
  • Bidra i løpende kvalitetsarbeid i avdelingen i nært samarbeid med øvrige medarbeidere

Dine kvalifikasjoner:

  • Vi søker en kandidat med høyere utdanning og solid erfaring fra kvalitetsarbeid og utvikling av styringssystemer, fortrinnsvis innen bygg og anlegg.
  • Du må kunne vise til 10 års erfaring innen kvalitetsledelse, utvikling av styringssystemer og revisjon og du må kunne dokumentere god evne til skriftlig og muntlig kommunikasjon.

Vårt styringssystem er sertifisert iht ISO 9001 og 14001. Fra 2019 vil vi også sertifiseres etter ISO 45001.

Du er:

  • Åpen, ydmyk, helhetstenkende og faglig trygg med evne til å ta initiativ og å jobbe selvstendig og strukturert. Du må være god til å lytte, god til å bygge nettverk i en stor prosjektbasert organisasjonen og gjennom dette skape resultater i samarbeid med andre
  • Analytisk og setter deg raskt inn i organisasjonens behov, men samtidig er du pragmatisk og evner å omsette disse behovene til praktisk rettede, strukturerte og dokumenterte arbeidsprosesser og krav

Kontakt Peer Chr. Anderssen, Direktør HMS og Kvalitet ved spørsmål. Tel. 901 99 943.

Søknadsfrist: 02.01.2019

Søk stilling

Vis flere stillinger: