Kvalitetsleder

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 39 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Stillingen inngår iVeidekke Infrastruktur, som driver landsdekkende anleggsvirksomhet medprosjekter innenfor vei, bane, kraftanlegg, industrianlegg og flyplasser forprivate og offentlige kunder. Selskapet er Norges største asfaltentreprenør ogNorges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapetbetydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet ihele landet. Årlig omsetning er på NOK 9,8 milliarder (2019), og virksomhetenhar ca. 2 550 ansatte, hvorav 1 600fagarbeidere og 950 funksjonærer.

Firma Veidekke Infrastruktur
FylkeOslo
Søknadsfrist09.08.2020

Til vårt hovedkontor på Skøyen i Oslo ser vi etter en kvalitetsleder til vår anleggsvirksomhet. Du vil få mulighet til å bidra inn i våre nye prosjekter fra oppstart og støtte vår ledelse i å nå våre mål og strategi for kvalitetsarbeidet. Stillingen er plassert i Oslo, men det er også viktig at du jevnlig reiser ut på våre prosjekter som er lokalisert i hele landet.

Som kvalitetsleder vil du

  • Være fag og ressursansvarlig for Kvalitet som innebærer å ha ansvar for langsiktig kompetanseutvikling og bemanningsstyring av våre kvalitetsressurser som jobber på våre prosjekter
  • Bistå inn mot tilbudsarbeid og identifisere krav for å sikre at prosjektene vil kunne møte krav til kvalitet som beskrevet i konkurransegrunnlag
  • Støtte prosjekter gjennom oppstart og etablering av prosjektets kvalitetssystem
  • Bidra til erfaringsoverføring, både i prosjekt, eget fagnettverk og i hele organisasjonen
  • Utføre analysearbeid relatert til kvalitetsavvik, revisjoner og sluttevalueringer på våre prosjekter
  • Ansvarlig for fagnettverk som innebærer å gjennomføre nettverksmøter, samlinger og prosjektbesøk

Kvalifikasjoner

Din faglige bakgrunn er Bachelor, fortrinnsvis innen bygg/anlegg eller innen kvalitetsfag. Du har minimum 10 års relevant arbeidserfaring, hvorav minst 5 års operativ prosjekterfaring fra kvalitetsfag. Du har gode kunnskaper om ISO-9001 standarden, erfaring med revisjoner og forståelse av viktigheten rundt dokumentstyring, avvikshåndtering og rotårsaksanalyse.

Profil

Vi ser etter deg som brenner for kvalitetsfaget. Du er faglig sterk, har evne til overblikk og er ikke redd for å kommunisere tydelige krav og forventninger. Du er god på å involvere de rundt deg og du snakker godt med kolleger på alle nivåer.

Vi tilbyr

Som kvalitetsleder hos oss blir du en del av et team som både har det gøy på jobben og har høy prestasjonsevne. Vi forstår at sterke fagmiljøer gir nøkkelkompetanse som vi er avhengige av. Hos oss er vi positive til kurs- og kompetanseutvikling både internt og eksternt.

Vi er et stort skandinavisk selskap med store muligheter for deg. Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger. I Veidekke vil du sammen med dine kollegaer få mulighet til å eie egen bedrift gjennom vårt aksjeprogram for ansatte.

Kontaktperson

Beate Olsen

Telefon 960 17 277

Søk stilling

Vis flere stillinger: