Kvalitetsleder og Administrasjonssjef

Norsk Treteknisk Institutt er treindustriens bransjeforskningsinstitutt som arbeider med forskning, oppdrag, kvalitetsdokumentasjon og vitenformidling. Instituttet er akkreditert av NA etter ISO 17025, vi har 37 medarbeidere, en omsetning på ca. 50 mill. kroner og god økonomi.

Firma Norsk Treteknisk Institutt
Fylke
Søknadsfrist23/06/2013

Kvalitetsleder

Vi søker etter kvalitetsleder for Treteknisk. Du vil få ansvaret for å utvikle og vedlikeholde vårt kvalitetssystem slik at det tilfredsstiller akkrediteringsvilkårene for laboratoriene og for produktsertifisering. Videre skal du planlegge, gjennomføre og følge opp interne revisjoner. Det er også aktuelt å selge tjenester innenfor kvalitetsledelse til våre kunder. Vi ønsker at du har relevant teknisk utdannelse på universitets- eller høyskolenivå, erfaring fra akkrediteringsarbeid og fra mekanisk eller kjemisk laboratorium.

Administrasjonssjef

Vi søker etter en administrasjonssjef med ansvar for å utvikle og administrere instituttets støtteaktiviteter innenfor personal, IKT, økonomi og eiendomsforvaltning. Du vil bli en nær rådgiver for adm. direktør. Vi ønsker du har universitets- eller høyskoleutdanning og relevant erfaring fra tilsvarende stilling.

For begge stillingene kan vi tilby konkurransedyktig betingelser. Vi har en gunstig pensjonsordning og en rekke andre fordeler for våre medarbeidere.

Søknad sendes til adm. dir. Jørn T. Brunsell, jorn.brunsell@treteknisk.no (tlf. 951 47 206). Se www.treteknisk.no for mer informasjon

Vis flere stillinger: