Kvalitetsleder for samferdselsprosjekter

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

Firma Rambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist03.01.2019

Ønsker du å jobbe med kvalitetsledelse av store samferdselsprosjekter?

Vår bransje er i sterk teknologisk og profesjonell vekst, noe som krever økt fokus på god prosjektstyring.

Rambøll har et av Norges største prosjektledermiljøer, med ca. 150 ansatte. Fagmiljøet er bredt sammensatt innen prosjektledelse, byggeledelse, prosjekteringsledelse og prosjektstyringsfag. Prosjektledelse er et uttalt satsningsområde i Rambøll, og alle tverrfaglige prosjekter skal ledes av personer tilknyttet dette miljøet.

Rambøll er med i flere store infrastruktur- og byggeprosjekter, samtidig som det trengs bistand i flere mindre prosjekter. Et sterkt prosjektledermiljø med et av landets største rådgiverteam i ryggen gir oss et unikt utgangspunkt for å levere tjenestene våre kunder etterspør. Vi leverer tjenester til både offentlige og private aktører innen bygg, samferdsel og eiendomsutvikling.

Om stillingen

På grunn av stor oppdragsmengde ønsker vi nå å styrke vår avdeling i Oslo med en Kvalitetsleder for samferdselsprosjekter.

Som Kvalitetsleder hos oss vil du jobbe med prosjekter gjennom alle faser og bli del av et større prosjektledelsesmiljø, hvor også BIM, SHA, prosessledelse og Risk Management inngår.

Andre viktige oppgaver vil være:

 • Definere og sikre etterlevelse av Rambølls prosedyrer og prosjektspesifikke krav
 • Sørge for etterlevelse av HMSK-kravene i prosjektutførelsesplanen, inkludert mål og kvalitetskontrollprosedyrer
 • Sikre miljøledelse i samsvar med klientens krav og andre relaterte reguleringer.
 • Sikre at kontroller forHMS er implementerte for å oppfylle kravene for HMS-ledelse
 • Følge opp fagene i prosjekter for å sikre samsvar med lovgivning og reguleringer, samt for å dokumentere kvalitetskontroller
 • Planlegge og utføre interne kvalitetsrevisjoner /-gjennomganger
 • Beskrive og forklare prosjektkvalitetskravene på en logisk måte til prosjektgruppen.
 • Håndtere eventuelle avvik i prosjekter.

Hvem vi søker

Du har relevant høyere utdanning og minimum 5 års erfaring med kvalitetsledelse fra omfattende og komplekse tverrfaglige prosjekter, fortrinnsvis innenfor samferdsel.

Vi tror at den rette kandidaten er strukturert, fremoverlent og jobber med å løse utfordringer før de oppstår, samt er en pådriver for økt fokus på forbedringsarbeid både internt og eksternt.

Erfaring som vil bli vektlagt:

 • Kjennskap til metoder for prosjektledelse (for eksempel Prince 2, Lean 6 Sigma, IPM)
 • Kjennskap til mest relevante ISO-standarder for kvalitet og betydning for prosjektene.
 • Kjennskap til RAMS
 • Erfaring med gjennomføring av internrevisjoner
 • Erfaring med fremdriftsoppfølging og risikovurderinger/usikkerhetsvurderinger vil bli sett på som en fordel
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for både personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad og CV ved å klikke på” Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Hvis du ønsker ytterligere informasjon om stillingen, kontakt gjerne Kenneth Macrae: kenneth.macrae@ramboll.no tlf: 40 04 28 71.

Velkommen som søker!

Søk stilling

Vis flere stillinger: