Kvalitets- og miljøleder

ÅF Engineering AS er et rådgivende ingeniørselskap som leverer prosjektering av alle rådgiverfag innen bygg og samferdsel. Våre ingeniører planlegger fremtidens bærekraftige og effektive byer og infrastruktur, hvor mennesker skal trives. Vi jobber med hele bredden av byggeprosjekter, fra barnehager, skoler og leilighetskompleks til større omsorgsbygg som sykehjem og sykehus. Med vel 400 medarbeidere i Oslo, Trondheim, Lillestrøm, Sandefjord og Bergen er vi et av de største rådgivermiljøene i Norge Vi jobber tett sammen med arkitektselskapet tegn_3, som er heleid av ÅF Engineering AS.

ÅF i Norge skaper med sine 800 medarbeidere bærekraftige, fremtidsrettede løsninger gjennom arkitektur, prosjektering og prosjektledelse.
Selskapet er en del av det internasjonale ÅF-konsernet, en av de største ingeniør og designvirksomhetene i Skandinavia med en salgsomsetning på over 11 milliarder SEK, 10 000 ansatte og 100 kontorer i mer enn 30 land.

Firma ÅF Engineering
FylkeOslo
Søknadsfrist16.02.2019

Er du klar for nye utfordringer som kvalitet- og miljøleder?

Banker hjerte ditt litt ekstra for kvalitet og miljø? Kan du samtidig engasjere de rundt deg slik at kvalitet blir en helt naturlig og fornøyelig del av prosjekthverdagen?

ÅF er inne i en spennende vekstfase og kvalitet er helt avgjørende for at vi skal lykkes i våre prosjekter. Stillingen rapporterer direkte til ledergruppen i ÅF Engineering.

Er du klar for nye utfordringer som kvalitet- og miljøleder i ÅF Engineering?

Du er faglig trygg med evne til å ta initiativ og å jobbe selvstendig og strukturert. Du drives av samarbeid, relasjonsbygging og det å skape resultater sammen med dine kolleger. Vi trives i en flat struktur med uformell tone og engasjerte og dyktige kollegaer, det bør du også gjøre!

For å inneha denne rollen ser vi for oss at du har minimum 5 års relevant erfaring fra prosjektarbeid og prosjektgjennomføring og med god kjennskap til ISO9001, 14001 og OHSAS18001/ISO45001. Men vi tror først og fremst på personlig egnethet og at du fortsatt er nysgjerrig, lærevillig og vil utvikle deg videre sammen med oss.

Som er person er du analytisk og kan sette deg raskt inn i organisasjonens behov. Samtidig er det viktig at du er pragmatisk og evner å omsette disse behovene til praktisk rettede, strukturerte og dokumenterte arbeidsprosesser og krav.

Ditt ansvar:

Videreutvikle og vedlikeholde styringssystemet i tett dialog med våre fagansvarlige og prosesseiere i forretningsområdene. Lede utvikling av, og støtte til prosesser for kontinuerlig forbedring inkl. relevante støtteverktøy.

Bidra i løpende kvalitetsarbeid og opplæring i nært samarbeid med øvrige medarbeidere. Stillingen innebærer personalansvar

Vi tilbyr

En spennende stilling i en dynamisk og utviklende organisasjon, du vil ha muligheten til å sette ditt eget preg på stillingen og utførelsen av gitte oppgaver.

  • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjonsordninger
  • Spennende utfordringer i et internasjonalt konsern
  • Eksterne og interne kursopplegg
  • Fleksibel arbeidstid
  • Fem ukers ferie samt fri med lønn i jul og påske
  • Tilgang på feriehytter

For ytterligere spørsmål vedrørende stillingen kontakt
Direktør for Buildings i ÅF Engineering
Ottar Skarstein ottar.skarstein@afconsult.com +47928 23 239.

Søk stilling

Vis flere stillinger: