KS-ledere Veidekke Anlegg

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 32 milliarder kroner, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Firma Veidekke Entreprenør
FylkeHele landet
Søknadsfrist13.08.2018

Til vår landsomfattende anleggsvirksomhet i Veidekke Entreprenør AS søker vi KS-ledere. Anleggsvirksomheten gjennomfører alle typer større anleggsprosjekter i hele landet herunder vei, bane, fjellanlegg, kraftverk- og industriprosjekter. Vår kjernevirksomhet utøves av ca. 1200 ansatte med en årlig omsetning på ca. 4,5 mrd. kroner.

Om stillingen

Vi søker flere KS-ledere som skal bidra til å styrke inntjeningen og kvaliteten i våre prosjekter. Vi driver prosjekter i størrelsesorden 0,5 – 2 milliarder som medfører behov for egne KS-ledere som jobber tett på driften i prosjektene våre. Stillingen krever mobilitet og pendling siden anleggs-virksomheten har større prosjekter i hele landet.

Som KS-leder vil ditt ansvar i prosjektet være

  • å utarbeide, oppdatere og kvalitetssikre innhold i prosjekt- og kvalitetsplan
  • å avklare omfang, form og innhold på dokumentasjon som inngår i FDV og sluttdokumentasjon
  • oppfølging av forbedringsarbeidet innenfor faget
  • å drive opplæring av ansatte i bruk av prosjekt- og kvalitetsplan
  • å identifisere kontraktskrav, relevante lover, forskrifter og standarder
  • å registrere og følge opp avvik
  • å påse at UE og leverandører har kvalitetssystem i henhold til kontrakt
  • å etablere og vedlikeholde prosjektarkiv og dokumentplaner
  • oppsett av IT-verktøy for sjekklister, kontroller og registreringer
  • oppfølging av prøvedrift for tekniske fag

Personlige egenskaper og kvalifikasjoner

Vi ser for oss en person som motiveres av å jobbe i et dynamisk miljø. Liker du å bli kjent med og omgås nye folk, så vil du trives i denne jobben. Noe arbeid er selvstendig og noe arbeid er ofte i team og du må like begge deler. Du må ha en genuin interesse innenfor KS-faget - både gjennom egen utvikling og ved å utvikle andre. Det gode arbeidet i dette skjer både skriftlig og muntlig og du må derfor evne å kommunisere godt innenfor begge deler. Med et drivende pågangsmot og engasjement vil du kunne få stor tillit til dine gode kollegaer – noe som også er en nødvendighet for å oppnå et kvalitetssikkert KS-arbeid. Du må også evne å håndtere ansvarsoppgavene som beskrevet ovenfor på en smidig måte.

Vi ønsker oss at du har minst 5 års erfaring fra prosjekter innenfor anleggs- og byggenæringen og/ eller oljenæringen hovedsakelig innenfor KS-faget og kontraktshåndtering/kontraktsforståelse. Utdannelse på master/- bachelornivå, eller utdannelse fra tilsvarende nivåer innen kvalitetsstyring og/eller kvalitetsledelse er et krav.

Vi søker kandidater som kan identifisere seg med våre verdier som er profesjonell, redelig, entusiastisk og grensesprengende.

Vi tilbyr

Om du blir KS-leder i Veidekke blir du en del av et team som både har det gøy på jobben og har høy prestasjonsevne. Vi forstår at sterke fagmiljøer gir nøkkelkompetanse som vi er avhengige av. I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i våre prosjekter. Det er her, ikke bare du, men vi også lærer mest og best – i samspill med alle aktørene som bidrar inn i et prosjekt. Som et tillegg er vi positive til kurs- og kompetanseutvikling både gjennom Veidekkeskolen og i eksterne fagmiljø.

Glimt i øyet og godt humør på arbeidsplassen er viktig. Vi er et stort skandinavisk selskap med store muligheter for deg. Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke og du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å eie egen bedrift. I dag eier vi ca 20% av verdiene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge.

Spørsmål om stillingen

Anne Brænna

Telefon 404 77 045

Søk stilling

Vis flere stillinger: