Kontraktsleder Vestfold

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 36 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»


Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har ca. 1 100 ansatte og omsetter for NOK 4,9 milliarder (2018).

Firma Veidekke Industri
FylkeVestfold og Telemark
StedSandefjord/Larvik
Søknadsfrist21.01.2020

Forretningsområdet Drift og Vedlikehold er tilstede i hele landet, og til vår driftskontrakt Vestfold søker vi nå en dyktig leder. Sammen med driftsleder vil du være ansvarlig for å følge opp og lede kontraktsarbeidene. Kontorsted er Sandefjord/Larvik med en del reisevirksomhet i kontraktsområdet.

Arbeidsoppgaver

Som leder av driftskontrakten er du ansvarlig for kontakt med kunden, som primært er Statens Vegvesen. I tillegg har du overordnet ansvar for de underentreprenører som utfører arbeid på vegne av oss. Du har ansvar for en sikker og lønnsom drift, herunder arbeidsgiveransvar og økonomiansvar. Du skal tilrettelegge for og bidra til å utvikle dine medarbeidere i et positivt og godt læringsmiljø. Involverende planlegging er en naturlig del av styringen av kontrakten.

Kvalifikasjoner

Vi ser i etter deg som har teknisk bakgrunn som ingeniør eller fra teknisk fagskole, men har du lang og relevant erfaring er du også velkommen som søker. Du har kompetanse og erfaring innen ledelse, planlegging og gjennomføring. Vi ser gjerne at du har erfaring fra arbeid med komplekse kontrakter slik at vi kan etterleve plikter, ivareta våre rettigheter og følge opp krav fra byggherre. Vi bruker ulike dataverktøy, og vi søker stadig mer effektive måter å løse oppgaver på.

For å lykkes godt i rollen må du ha evne til å skape engasjement og være læringsvillig, ha gjennomføringsevne og kremmerånd. Du skal tilrettelegge for og utvikle medarbeiderne og skape et godt samarbeid.

Profil

Veidekkes verdier, Profesjonell – Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende, er viktige for oss, og for å bli en av oss må du kunne stå for disse. I Veidekke skal vi lede gjennom involvering, tydelige mål, våre verdier og frihet under ansvar.

Vi ser etter deg som alltid søker å finne den beste veien fremover gjennom verdiskapende samspill. Det er viktig at du er handlekraftig og liker å ta avgjørelser. I Veidekke er sikkerhet første prioritet. Gode HMS-resultater kommer gjennom sikker adferd. Som leder må du være en god rollemodell og ta samtaler om sikkerhet og om nødvendig korrigere uønsket adferd. Målet er at alle skal komme uskadet hjem fra jobb – hver dag.

Vi tilbyr

Om du blir med oss blir du en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt, og hektisk arbeidsmiljø. I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss. Vi tilbyr mange gode kurs gjennom Veidekkeskolen, som er en del av et kontinuerlig utviklingsløp. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger og du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å bli medeier i egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier vi over 15 % av aksjene i selskapet.

Kontaktperson:

Vegard Hestdalen

Telefon 971 43 241

Søk stilling