Kontraktsleder Indre Sunnmøre

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 39 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke

Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har ca. 1 100 ansatte og omsetter for NOK 5,2 milliarder (2019).

Firma Veidekke Industri
FylkeMøre og Romsdal
Søknadsfrist21.06.2020

Forretningsområdet Drift og Vedlikehold er til stede i hele landet, og til vår driftskontrakt Indre Sunnmøre søker vi nå en driftig kontraktsleder. Kontrakten omfatter drift og vedlikehold av fylkesveier og gang- og sykkelveier med tilhørende sidearealer, utstyr og installasjoner i deler av Ålesund, Fjord, Sykkylven, Stranda, Ørsta og Volda kommuner.

Arbeidsoppgaver

Som kontraktsleder er du leder av driftskontrakten. Du har ansvar for sikker og lønnsom drift, herunder arbeidsgiveransvar og økonomiansvar. I tillegg har du overordnet ansvar for de underentreprenører som utfører arbeid på vegne av oss.

Du skal tilrettelegge for, og ta vare på, kollegaene dine, og bidra til å utvikle de slik at de kan få gjøre mer av det de er gode på ute i kontrakten. Involverende planlegging er en naturlig del av styringen av kontrakten. Du vil inngå i ledergruppen til prosjektsjef.

Kvalifikasjoner

Vi ser i utgangspunktet etter deg som har teknisk bakgrunn som ingeniør eller fra teknisk fagskole, men har du lang og relevant erfaring er du også velkommen som søker.

Du har kompetanse og erfaring innen ledelse, planlegging og gjennomføring. Videre er erfaring med kundehåndtering og god økonomiforståelse er en fordel. Har du erfaring fra arbeid med bransjerelaterte kontrakter er det også en fordel, men erfaring fra andre bransjer og typer av virksomheter kan også være relevant. Samtidig tror vi at du vil kunne lykkes godt i rollen med engasjement, læringsvilje, gjennomføringsevne og kremmerånd. Vi tar det som en selvfølge at du er en trygg databruker som gjerne ser etter nye, mer effektive måter å løse oppgaver på – og gjerne deler dine erfaringer og forslag med andre.

HMS sitter i ryggmargen hos deg, og du er derfor en naturlig rollemodell for en god sikkerhetskultur og en god tilbakemeldingskultur. Selv i en hektisk arbeidshverdag finner du tid til å skape et godt og raust arbeidsmiljø sammen med dine kollegaer, samtidig du bygger oppunder og ivaretar gode relasjoner også eksternt – med våre kunder og samarbeidspartnere.

Profil

Veidekkes verdier, Profesjonell – Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende, er viktige for oss, og for å bli en av oss må du kunne stå for disse.

Det er viktig at du er handlekraftig og ikke redd for å ta avgjørelser, samtidig som du er lagspiller som evner å lede gjennom involvering, tydelige mål og Veidekkes verdier. I Veidekke får du ansvar om du tar ansvar.

Kontaktpersoner

Kristen Bruset

Telefon 950 60 568

Freddy Hanssen

Telefon 979 70 030

Søk stilling

Vis flere stillinger: