Kontorleder til Valberg Pukkverk

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss - Beyond Construction!

Firma NCC Industry
FylkeTelemark
StedKragerø
Søknadsfrist09.12.2016

NCC Industry tilbyr produkter og tjenester på og i forbindelse med vei. Virksomheten dekker verdikjeden fra produksjon av pukk og grus, produksjon og utlegging av asfalt, samt fundamentering. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules Fundamentering.
Valberg pukkverk ligger på Valberghalvøya i Kragerø kommune, ikke langt fra Kragerø sentrum. Pukkverket leverer over alt hvor man kommer til med lastebil, skip eller lekter. Mot sjøen har pukkverket en havn som kan ta imot store lasteskip. Vi ser søker nå etter:

KONTORLEDER til Valberg pukkverk

Som kontorleder vil du være ansvarlig for logistikk av skip og last, samt fortolling og behandling av skipsdokumenter. Dine arbeidsoppgaver vil inkludere registrering av kunder, kontrakter og timeføring. Du vil ha ansvar for lokalsalg og eksportsalg, samt fordeling av steinmaterialer. Videre vil du også være ansvarlig for innkjøp til kontor, fakturering og arkivering i tillegg til diverse andre administrative oppgaver.

Ønskede kvalifiksjoner:

  • Utdanning innen økonomi / administrasjon
  • Relevant erfaring fra administrativt arbeid
  • Gode samarbeidsevner
  • Beherske norsk og engelsk, muntlig og skriftlig

For å trives hos oss i NCC, må du ha et positivt engasjement, våge å tenke nytt og være tydelig med egne meninger. Du er løsningsorientert, og vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultater.

Vi tilbyr spennende og utfordrende arbeidsoppgaver med konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter. Du vil ha kreative og dyktige kollegaer i et hyggelig arbeidsmiljø, hvor det er muligheter til å se flere områder av Norge. NCC kan tilby gode pensjons- og forsikringsordninger.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist: 9. desember 2016

NCCs visjon er å fornye vår bransje og levere de beste bærekraftige løsningene. Vi utvikler, bygger og selger fremtidens miljøer for bolig, arbeid og kommunikasjon. Ærlighet, tillit, respekt og skaperevne er verdiene som gjennomsyrer arbeidet for våre 18 000 medarbeidere.

Søk her

Kontaktpersoner:

Geir Mørland
Avdelingsleder, Steinmaterialer
+47 454 14 021
geir.morland@ncc.no

Vis flere stillinger: