Konsulentsjef Dfind Epi i Oslo

Dfind Epi er et datterselskap av Randstad, og dermed del av verdens største HR-selskap. Dette gjør at vi har et bredt nettverk både nasjonalt og internasjonalt. Våre ansatte har lang og bred erfaring, og kjenner dermed bransjene vi jobber mot bedre enn de fleste. Vi ønsker å legge til rette for vekstmuligheter både for deg som er kunde og deg som ønsker en karriere sammen med oss. I Norge har vi kontorer i Oslo, Bergen og Stavanger.

Les mer om oss på www.dfind.no

FirmaDfind Epi
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Dfind Epi AS er et datterselskap av Dfind AS, og ble etablert i 2019 for å kunne tilby konsulenttjenester til private og offentlige kunder innen bygg, anlegg og til eiendomsbransjen. September 2020 er vi blitt 14 personer som jobber med oppdrag, kunder, administrasjon og forretningsutvikling, og vi vokser kontinuerlig.

Vi er eid av et verdens største HR konsern, Randstad, den globale markedslederen innen HR-service og med en tilstedeværelse i 38 land over hele verdenen. Derfor er vår tilnærming litt annerledes enn mange av våre konkurrenter. Vi har en unik metodikk for å finne riktig konsulent til riktig oppdrag. Vi vet at våre ansattes personlige egenskaper i kombinasjon med faglig kompetanse er det som skaper suksess. En Dfind Epi-konsulent er mer enn faglig dyktig; vi bidrar til kulturbygging i både internt og hos kunde, deler kunnskap med kollegaer og kunder, og søker aktivt å heve vår kompetanse. Vi setter alle våre medarbeidere i sentrum og spesielt viktig er våre konsulenter som hver dag bidrar hos våre kunder.

Vi tror på den gode lagfølelsen og at det å skape suksess sammen gir størst glede! Stor oppdragsmengde gjør at vi nå søker en konsulentsjef som er klar for en spennende ny utfordring. Du vil ansette og utvikle fantastiske konsulenter og gjøre en forskjell i hverdagen til mange!

Egenskaper, arbeidsoppgaver og ansvar Vi ser etter deg som har erfaring med rekrutteringsprosesser, fra den ene eller andre siden av bordet. Du vil hos oss bidra med kunnskap til å utvikle konsulentvirksomheten i Dfind Epi. Dette innebærer å jobbe aktivt med kandidater, kunder, ansatte, rekruttering mm.

Du må være utadvendt, positiv og energisk og være en som kan være med på å skape vekst for selskapet i Oslo.

Som konsulentsjef er det viktig å forstå begreper og sjargong og terminologi for å avdekke kundens behov og krav, og ikke minst kandidatenes kompetanse og ønsker. Vi skal videre være de beste til å ta oss av våre konsulenter og skal være bedre til å utvikle våre ansatte enn det våre konkurrenter er. Dette gjennom en sterk kultur i selskapet, hvor kompetanseutvikling og erfaringsutveksling er i fokus. Våre konsulenter trives svært godt hos oss gjennom kontinuerlig fokus på våre kjerneverdier, muligheten til å være tilknyttet et sterkt fagmiljø med tilgang til spennende prosjekter, samt et sterkt sosialt samhold og miljø.

Vi ser etter deg som er en lagspiller og som liker å oppnå resultater sammen med andre. Du må som person være raus, kvalitetsbevisst, ha integritet og være opptatt av langsiktighet og gode relasjoner.

Du må ha utdanning på bachelor / masternivå og ha interesse for strategi, forretning, mennesker og relasjoner. Videre er det avgjørende at du har god kjennskap til Bygge-, Anleggs- og Eiendomsnæringen (BAE-bransjen). Kanskje har du selv vært konsulent tidligere eller jobbet i tilsvarende rolle. Rett kandidat evner å håndtere mange parallelle oppgaver, samtidig som frister og forventet kvalitet overholdes.

Hos oss vil du bli en del av et profesjonelt og samtidig veldig sosialt miljø. Vi ønsker at du skal bidra til at vi kan levere et enda bedre tjenester, og en enda bedre prosess for våre kunder og ansatte.

De personlige egenskapene skal gjenspeiles i Randstad/Dfind Epi sine kjerneverdier:

  • to know

Vi er eksperter. Vi kjenner våre kunder og kandidater. Vi vet at det i vår bransje ofte er detaljene som betyr mest.

  • to serve

Vi lykkes fordi vi tilbyr både kunder og kandidater en service som overgår standarden i vår bransje.

  • to trust

Vi opptrer med respekt. Vi verdsetter våre relasjoner og behandler mennesker på en god måte.

  • striving for perfection

Vi ønsker hele tiden å utvikle og forbedre oss. Vi er her for å gjøre våre kunder og kandidater fornøyde, helt ned til minste detalj. Det gir oss en fordel.

  • simultaneous promotion of all interests

Vi ser det store bildet og tar vårt sosiale ansvar alvorlig. Vår virksomhet skal alltid tjene samfunnet som helhet.

Vi tilbyr

En svært spennende og utfordrende stilling i et selskap som vokser kontinuerlig. Du vil jobbe i et sterkt fagmiljø i et stadig skiftende marked. Arbeidsmiljøet består av svært hyggelige og kompetente kollegaer, som er opptatt av å lykkes sammen og samtidig ha det gøy på jobb.

Konkurransedyktige betingelser, med blant annet tilgang til omfattende e-læringsplattform, eget budsjett for kompetanseheving og tilgang til selskapets aksjeprogram. Videre har vi god forsikringsordning/pensjonsavtale, sykelønnsforsikring m.m.

Ta kontakt med Bengt Haugsøen (tlf 90977424) for mer informasjon om stillingen.

Søk stilling

Vis flere stillinger: