Hole Glass. Arkivfoto: Ole Harald Dale

Konkursrammede Hole Glass har fått nye eiere

CG Gruppen har kjøpt opp konkursboet til Hole Glass.

- Det er en glede å informere om at CG Gruppen har kjøpt opp konkursboet til Hole Glass. CG Glass Bergen fortsetter glassproduksjonen i Bergen. CG Gruppen har med dette styrkes sin posisjon som Norges største glassprodusent, sier administrerende direktør i CG Gruppen, Eivind Brøvig i en e-post til Byggeindustrien.

Ifølge en informasjonsskriv sendt ut til kundene, skal CG Glass Bergen være en ren glassproduksjon/glassleverandør, som vil rette seg mot proffmarkedet, som glassmestere, fasadebyggere og interiørkunder.

CG Glass Bergen vil skjære float, laminert, ornament og speil. Vi fortsetter med alle typer bearbeidinger som; sliping, fresing, laminering, maling og herding av glass til dører, vinduer, fasader rekkverk og interiør. Isolerglass, brannglass og spesialglass vil bli levert fra CG Glass Vennesla.

- CG Glass Bergen vil ikke selv drive med montasje av glassproduktene, men vil i stedet videreføre denne type henvendelser til våre samarbeidspartnere. På denne måte kan vi sammen gjøre hverandre gode, heter det i skrivet fra selskapet.