Kommunikasjonsrådgiver

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist13.01.2019

Driftig kommunikasjonsrådgiver søkes!

I Rambøll er vi opptatt av å skape resultater med strategisk kommunikasjon, og når vi nå skal utvide teamet, søker vi en driftig og resultatorientert kommunikasjonsrådgiver som har lyst til å gjøre en forskjell. I 2019 skal vi ytterligere styrke posisjonen til Rambøll eksternt og sikre god driv og engasjement internt, og vi ønsker oss en kreativ og entusiastisk ny kollega med på reisen! Du blir en del av et solid fagmiljø, og vi kan love deg spennende oppgaver fra første dag.

Om stillingen

Som kommunikasjonsrådgiver i en kompetansebedrift vil du få ansvaret for et bredt spekter av både strategiske og operative oppgaver. I hovedsak vil arbeidsoppgavene bestå av å:

 • Implementere utvalgte prosjekter fra konsernets kommunikasjonsstrategi
 • Utarbeide og implementere kommunikasjonsplaner for ulike områder
 • Kommunikasjonsfaglig rådgiving til ledere og medarbeidere i konsernet
 • Innholdsproduksjon til ulike kanaler
 • Strukturere og utvikle bruken av kanaler og verktøy

Hvem vi søker

Du har et brennende engasjement for kommunikasjonsfaget, og vet at det bidrar til å skape forretningsmessige resultater når det anvendes riktig. Du er opptatt av integrert kommunikasjon og har gjerne erfaring fra samarbeid med salg og marketing. Andre viktige kvalifikasjoner og egenskaper er:

 • 5-10 års erfaring med å skape gode resultater med strategisk kommunikasjon, gjerne fra en større organisasjon og gjerne B2B
 • Over snittet god gjennomføringskraft og god forretningsmessig forståelse
 • Du liker ansvar og å være i lead på prosjekter, og ser løsninger der andre ser hindringer
 • Du har gode samarbeidsevner og trives i team, samtidig som du jobber godt selvstendig
 • Du er analytisk, syns det er spennende med måling og er opptatt av å bevise hvordan kommunikasjon bidrar til forretningsmessige resultater
 • God formidlingsevne også på engelsk, da du vil ta del i flere globale nettverk med internasjonale kommunikasjonskollegaer

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Velkommen som søker! Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kandidater vil bli løpende vurdert.

Kontaktperson: Mali Smogeli-Johansen, mali.smogeli-johansen@ramboll.no, tlf. 932 40 964

Søk stilling

Vis flere stillinger: