Kommunikasjonsdirektør

AF Gruppen ASA er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern med en omsetning på 18 mrd. og 4200 ansatte. AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på. AF - "Addressing Future".

Firma AF Gruppen
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

AF Gruppen er i sterk vekst og har store ambisjoner for fremtiden. For å nå sine langsiktige mål, løfte frem sine verdier og synliggjøre sitt samfunnsbidrag søker selskapet ny kommunikasjonsdirektør.

Du vil lede en kommunikasjonsavdeling som består av fem kompetente medarbeidere. Gjennom ledelse av teamet skal du utvikle og iverksette selskapets kommunikasjonsstrategi. Du vil jobbe tett på konsernsjef og konserndirektør for Sverige, HR og Kommunikasjon som rådgiver og støttespiller. Samtidig blir du også en viktig ressurs for øvrige konserndirektører og virksomhetsledere.

Sentrale ansvarsområder er:

  • ansvar for utforming og etterlevelse av AF Gruppens kommunikasjonsstrategi
  • styrke merkevaren AF Gruppen, og sikre god kommunikasjon internt og eksternt
  • være en sentral rådgiver for konsernsjef og konsernledelsen
  • lede og videreutvikle en proaktiv og fremoverlent kommunikasjonsavdeling
  • utforme og gjennomføre employer branding prosjekter sammen med HR-avdelingen
  • omfattende samarbeid med ledergruppen og virksomhetsledere i de ulike forretningsenhetene i AF

Vi ser etter en leder med sterke kommunikasjonsevner og relevant bakgrunn for å lede en kompetent kommunikasjonsavdeling. Dine evner til å bygge sterke relasjoner internt og eksternt vil være viktig for å lykkes i rollen.

Du har stort driv, god forretningsforståelse, er nysgjerrig og liker å sitte «tett på» forretningen. Stillingen rapporterer til konserndirektør for Sverige, HR og Kommunikasjon.

AF Gruppen tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på gode muligheter for faglig- og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. AF ser verdien av at de ansatte er medeier i selskapet og tilbyr et aksje- og opsjonsprogram for alle ansatte.

AF Gruppen tror på at trivsel og prestasjon henger sammen, og er stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften, og høy trivsel blant de ansatte. Selskapet verdsetter entreprenørånd, og tilrettelegger for at dyktige ansatte skal få utvikle seg også innen nye fag- og ansvarsområder.

ISCO Group bistår AF Gruppen i denne rekrutteringen. For nærmere informasjon, ta kontakt med Joachim Guslund eller Ole Petter Melleby på tlf. 22 06 87 00. Søk stillingen på iscogroup.no.

Søk stilling

Vis flere stillinger: