Kommunikasjons- og organisasjonsrådgiver

AF Gruppen ASA er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern med en omsetning på 27 mrd. og 5500 ansatte. AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt annerledes og å finne bedre og mer fremtidsrettede måter å skape verdier på.

FirmaAF Gruppen
FylkeOslo
Søknadsfrist08.01.2023

Kan du se for deg en jobb med stor betydning for mange menneskers liv?

I AF Gruppen jobber vi hver dag med å løse noen av vår tids viktigste samfunnsutfordringer. Vi deltar aktivt på områder hvor vi kan drive bransjen i en bedre og mer fremtidsrettet retning, og er en av eierne bak næringsklyngen Construction City Cluster (CCC).

Construction City Cluster jobber for at Norges største fastlandsnæring, bygg, anlegg og eiendom, blir mer effektiv, grønn og attraktiv. Dette gjennom samarbeids- og innovasjonsprosjekter, kompetanseheving og nettverksbygging. Nå leter vi etter en nysgjerrig og initiativrik person til rollen som rådgiver med ansvar for kommunikasjon, arrangementer og medlemsoppfølging for denne klyngen. Stillingen er 100 %, og personen vil være ansatt i AF Gruppen, men jobbe for klyngen og ha arbeidsstedet sitt hos Construction City på Ulven, et spennende bolig- og næringsområde i utvikling – 10 min T-banetur fra Jernbanetorget.

I stillingen vil du få mulighet til å jobbe med ledende virksomheter og spennende innovasjonsmiljøer. I løpet av kort tid har klyngen rekruttert flere enn 100 medlemsvirksomheter, og med alt fra utdanningsinstitusjoner og oppstartsbedrifter til etablerte selskaper på listen, har vi behov for en dedikert medarbeider som kan gjøre medlemskapet og nettverket både synlig og meningsfylt for de involverte og omverdenen. En del av jobben vil derfor være å produsere kommunikasjonsinnhold for klyngen, i tillegg til at du får det faglige ansvaret for å sikre at klyngemedlemmene får informasjonen og oppfølgingen de trenger.

Om du tror vi kan ha utbytte av din skaperkraft, vil vi gjerne ta en prat med deg. Kanskje vi kan starte med å finne ut av om vi i det hele tatt er en bra match for hverandre? Du kan jo ringe en av oss, så finner vi ut om du skal bruke tid på en søknad eller ikke. Ta gjerne kontakt med klyngens daglige leder, Naomi Ichihara Røkkum eller Knut Ekern, kommunikasjonsdirektør i AF Gruppen, for en uformell prat. Om du heller er typen som sende søknaden først, så gjør du det. Vi vurderer aktuelle kandidater fortløpende, så ikke vent med å søke!

Vi kan love deg en variert og lærerik jobb i det vi, helt subjektivt sett, mener er Norges mest spennende bransje. Du vil komme inn i et prosjekt der du vil få et stort nettverk blant hele bredden av bransjen, med kolleger og bransjeaktører som elsker å skape noe sammen. Vi ønsker oss derfor en kollega som tar initiativ, liker å utfordre med nye ideer, og som brenner for å oppnå gode resultater.

Du blir en del av et mangfoldig arbeidsmiljø der alle er like mye verdt. Alle kvalifiserte kandidater oppfordres til å søke, uavhengig av alder, kjønn og bakgrunn.

Du er trolig en person som:

  • Har relevant utdanning eller relevant jobb-/organisasjonserfaring som kompenserer for utdanning, og er nysgjerrig på bransjen vår.
  • Har noe arbeidserfaring og som har lyst til å utvikle deg videre sammen med oss.
  • Setter deg raskt inn i nye arbeidsoppgaver og kan holde i dine egne initiativ.
  • Uttrykker deg presist og engasjerende i ulike kanaler.
  • Er kjent med nettsideredigering og muligens CRM.
  • Har noe erfaring med eksempelvis innholdsproduksjon, operasjonelt og strategisk organisasjons-, markeds- eller kommunikasjonsarbeid. Grafisk kompetanse er en fordel, men ikke et krav.

Vi håper du kan like å:

  • Ha løpende og strategisk ansvar for innholdsproduksjon til nettsider og sosiale medier, pressearbeid, nyhetsbrev og annen kommunikasjon.
  • Arrangere store og små møter, samt studietur, i samarbeid med kollegaer.
  • Styrke verdien av medlemskap og engasjere flere medlemmer til å bli aktiv i prosjekter, møter og nettverk.

Og helt til slutt:

Du vil få lønn etter avtale og gode forsikringsordninger samt mulighet til å bli medeier i selskapet gjennom vårt aksje- og opsjonsprogram.

Om Construction City Cluster

Construction City Cluster er en næringsklynge for bygg, anlegg og eiendom. De over 100 selskapene, gründerne og kunnskapsinstitusjonene samarbeider om å styrke bransjens innovasjonskraft og bærekraft. Søsterselskapet Construction City Eiendom utvikler bygget «Construction City», som fra 2025 vil bli den viktigste møteplassen for bransjen. Da skal 4-5000 bransjefolk, inkludert Clusteret og AFs hovedkvarter, flytte inn. Construction City Clusters arbeid med å styrke samhandlingen i bransjen, vil også være avgjørende for dette bransjehuset.

Kontaktperson:

Knut Ekern

Kommunikasjonsdirektør

AF Gruppen

+47 930 02 600

Søk stilling

Vis flere stillinger: