Administrerende direktør i Løvenskiold Handel, Thomas Støkken, overrekker den gjeve klatretrøyen til Lars Nilsen, varehussjef i Maxbo Kongsvinger.

Klatretrøyen til Maxbo Kongsvinger

Varehussjef Lars Nilsen ble hyllet da Maxbo Kongsvinger fikk utmerkelsen «Årets klatretrøye» for varehuset med høyest vekst i hele byggevarekjeden.

– Dette er gøy. Vi har jobbet knallhardt gjennom hele året. En stor takk til både kunder og medarbeidere, sier Nilsen i en pressemelding.

Prisen Årets klatretrøye ble delt ut på Arena 2019, som er byggevarekjeden Maxbos årlige samling for leverandører, proffkunder og ansatte. Arrangementet ble gjennomført på konferansesenteret X Meeting Point på Hellerudsletta, utenfor Oslo.

– Utrolig år

Varehussjef Lars Nilsen ble klappet frem av nær 2000 deltagere da Maxbo Kongsvinger ble utropt som varehuset med høyest vekst i hele Maxbo-kjeden i fjor.

– Dette har vært et utrolig år. Vi har fått nytt lager og ny butikk, og samtidig har vi klart å fokusere på å ta vare på kundene våre, sier Nilsen.

Regionsvinner

I tillegg til å vinne Årets klatretrøye, var også Maxbo Kongsvinger nominert til prisen Årets Maxbo. De gode resultatene i 2018 gjorde at Maxbo Kongsvinger ble utpekt som regionsvinner i innlandet, og dermed en av fem nominerte til hovedpremien Årets Maxbo. Det var Maxbo Asker som til slutt gikk av med seieren under Arena-arrangementet.

Vekst etter brann

8. april 2015 brant lageret ned. Og så startet arbeidet med å bygge nytt lager og ny butikk. Åpningen av nybygget på 2200 kvadratmeter fant sted i september i 2018.

– Kundene har tatt godt imot endringene som har skjedd i varehuset. Et oppvarmet trelastlager som kundene kan kjøre inn i har vært godt brukt av både privatkunder og håndverkere, sier Nilsen.

– ­Det er nesten rørende når vi ser resultatene alle de flotte medarbeiderne her på Maxbo Kongsvinger har fått til, sier Nilsen.