Kjetil Friestad er ansatt som daglig leder i Rental.one. Foto: Rental.one

Kjetil Friestad er ansatt som daglig leder i Rental.one. Foto: Rental.one

Kjetil Friestad ansatt som daglig leder i Rental.one

Fra 1. januar overtar Kjetil Friestad rollen som daglig leder i Rental.one. Han har fungert som konstituert daglig leder siden 1. september 2021.

– Friestad har lang fartstid i bransjen, og har vært ansatt i Risa-konsernet i over 20 år, heter det i en melding fra selskapet.

– Vi er svært fornøyd med at Kjetil har takket ja til denne rollen. Det har vært planlagt en stund, og Kjetil representerer fremtiden for vår satsning i selskapet og det grønne skiftet. Kjetil er rett mann til å dra lasset videre etter Svein Bø, og han har lang erfaring fra drift, innkjøp og salg og kjenner bransjen og organisasjonen godt, sier Bjørn Risa i meldingen.

– Vi ser at leie er mer og mer interessant for flere av aktørene innenfor bygg og anlegg. Maskinparken blir mer prosjektstyrt og da er det mer økonomisk å leie enn eie. Vår ambisjon er å ta en større del av markedet, vi ser på flere muligheter for både å etablere oss i nye områder og markeder, og å tilby våre kunder spesialmaskiner og nye utleieprodukter for å være en mer komplett leverandør, sier Risa videre.

Tidligere i høst inngikk selskapet avtale med Volvo maskin, Bertel O. Steen og Sandvik på kjøp av en større pakke anleggsmaskiner, lastebiler og tunellrigger.

– Flere nye produkter er under planlegging, sier Friestad i meldingen.