Kjeldstad-konsernet satser på hytter

Kjeldstad-konsernet samler sin virksomhet og satser videre innen forretningsområdet hytter, for å innta en enda sterkere rolle i det norske hyttemarkedet fremover.

De tre selskapene Kjeldstad Hytter AS, Midt Norske Hytter AS og Øverbygg Laft AS fusjoneres til ett selskap som skal produsere og levere både laftede hytter, elementhytter og nye spennende konsepthytter. Det fusjonerte selskapet har inntil videre fått navnet Kjeldstad Øverbygg AS.

- Vi har et sterkt ønske om å bli en av de ledende aktørene i det norske hyttemarkedet i fremtiden, sier styreleder Svein O. Berg i divisjon Hytter. Når vi nå fusjonerer de 3 hytte-selskapene, er det for å skape et sterkere og mer effektivt selskap hvor vi samkjører salgs- og markedsarbeidet, prosjektering, innkjøp, logistikk og byggeledelse/leveranse. Planen er videre at all lafteproduksjon skal skje i Snåsa og all elementproduksjon i Selbu.

Fleksibilitet for kunden
Det nye fusjonerte selskapet vil tilby et bredt sortiment av hytter som passer både på fjellet og ved sjøen. Moderne og tradisjonelle hytter kan alle leveres som byggesett, lukket bygg eller som nøkkelferdig hytte – over hele landet.

Med bevisst satsing på å kombinere divisjonens årelange erfaring fra norsk hyttebransje med effektiv industritenking, vil kundene tilbys alt fra prisgunstige standardhytter til unike, skreddersydde prosjekter.

Det fusjonerte selskapet vil legge lista høyt når det gjelder kvalitet og skal videreutvikle de kvaliteter Øverbygg Laft AS og Kjeldstad Hytter AS allerede er anerkjent for.

Tro på fremtiden
- En bred og relevant produktportefølje bygd på merkevarene Øverbygg og Kjeldstad, og tett samarbeid med våre kunder, legger grunnlag for en fremtidsrettet satsing. Vi ønsker å bli et naturlig førstevalg for de som ønsker sitt eget fristed i form av hytte ved sjø, vann, skog eller fjell, sier nyutnevnt adm. direktør i det fusjonerte selskapet, Bård Landsem.

Kjeldstad-konsernet fikk i november 2010 nye eiere. Trelastkonsernet InnTre AS eier i dag 51 % av aksjene og eiendoms- og entreprenørkonsernet MajaTeknobygg AS eier 49 % av aksjene.